Backley oleh LUMBERmart mempersembahkan perabot Bespoke yang tahan lebih lama untuk pemilik kediaman masa kini. Bagi pengemar perabot kayu dengan koleksi Perabot Backley kali ini pastinya mencuri perhatian.

Terdapat kisah disebalik sekeping kayu, yang ingin dijadikan perabot terpilih dan eksklusif ini. Memperkenalkan Backley oleh LUMBERmart, sebuah koleksi perabot yang menakjubkan yang menarik kepada warisan kebanggaan hasil kerja kayu halus dan ketukangan yang tidak dapat ditandingi.

Perabot rekaan khas LUMBERmart jadi perhatian

IKLAN

Setiap rekaan Backley membawa etika reka bentuk LUMBERmart, menggabungkan teknik tradisional dengan rangkaian eksklusif dengan penuh berhati-hati dipilih untuk ciri-ciri semulajadi.

“Kami suka akan hardwood seperti jua dengan softwood. Pelbagai warna, tekstur, dan corak butiran dari kayu keras terutama membuat beberapa perabot yang cantik dan menarik, “kata Charles Lee, Pengasas dan Pengarah Urusan LUMBERmart.
Melalui penggunaan jentera berat, jentera canggih, LUMBERmart dan pasukan pemotong kayu menghiasi papan pengukuran dengan tepat, di mana setiap kepingan dengan teliti diposisikan, dan dipaku serta digilap dengan teliti.

IKLAN

Hasilnya adalah karya yang unik, sesuai dengan pilihan kayu, reka bentuk dan dimensi pilihan anda, sehingga anda dapat memastikan perabot Backley tidak seperti yang lain, dibuat untuk mengilhamkan ruang hidup atau ruang kerja dan dibina untuk ketahanan yang lebih baik sehingga generasi akan datang.

IKLAN

Perabot rekaan khas LUMBERmart jadi perhatian

Walaupun rekaan LUMBERmart ini tidaklah tampak moden dengan rekaan yang menjadi kegilaan ramai pada masa kini, tetapi ia adalah satu pilihan yang terbaik untuk kegunaan dalam jangka masa yang lama, bahkan rekaannya juga adalah lebih evergreen membuatkan ia sesuai sahaja digayakan dengan apa juga tema dalam kediaman.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI