e2a living

PARK REGENT dengan penampilan mewah
Dipanggil projek paling berprestij di Desa ParkCity sehingga kini, Park Regent merangkumi kualiti hidup, di mana kemewahan dan praktikal seiring.

Projek berprestij merangkumi kualiti hidup mewah dan praktikal
3

ParkCity membuka pintu untuk mempamerkan perkembangan terbaharunya, Park Regent, pada majlis eksklusif semalam di Park Regent Show Sales Gallery yang menampilkan dua rumah di Desa ParkCity. Penempatan berpusat yang diberi nama Up Close dan Personal with Park Regent: A Rendezvous by the Lake, para tetamu diberi peluang melawat secara eksklusif ke unit pameran Park Regent, sambil mengenali minda kreatif dan inovatif di sebalik pembangunan.

Projek berprestij merangkumi kualiti hidup mewah dan praktikal

Di samping itu, para tetamu diberi peluang untuk mengupas bersama-sama barisan pemaju dan juga arkitek dengan perbahasan mengenai Penukaran Persepsi Nilai Harta Tanah: Merancang dan Membangunkan untuk mengalihkan trend demografi dan keutamaan gaya hidup pengguna dengan panel khas seperti KC Chong, Ketua Pegawai Pemasaran ParkCity, dan Patrick Liau, Pengarah Urusan CapitaLand Malaysia, serta Christopher Lee, Ketua dan Pengasas bersama Serie Architect, dan Peter Tay, Pereka Dalaman Selebriti. Datuk Joseph Lau, Ketua Pegawai Eksekutif ParkCity dan Ronald Tay, Ketua Pegawai Eksekutif CapitaLand Singapura, Malaysia & Indonesia, dalam majlis tersebut.

IKLAN

Projek berprestij merangkumi kualiti hidup mewah dan praktikal

Usaha sama oleh dua pemaju terkenal, ParkCity dan CapitaLand, Park Regent adalah pembangunan tinggi yang paling berprestij di Desa ParkCity setakat ini memunculkan bar di rumah dengan membawa kembali kemewahan yang bijak dan praktikal. “Hidup di era rumah yang padat, kami sering lupa tentang beberapa kepentingan utama dalam kemewahan seperti balkoni yang lapang untuk bersantai, penyimpanan yang cukup, pengudaraan dan cahaya, halaman, dapur yang luas sudah cukup memadai untuk gaya hidup masa kini. Park Regent adalah bukti kemewahan yang bijak, yang realiti dalam kehidupan bandar, “kata KC Chong.

IKLAN

Dijadualkan untuk disiapkan pada tahun 2023, Park Regent penuh dengan prestij sebagai pemaju berkumpul gabungan arkitek kelas dunia – Serie + Multiply, usaha sama antara Serie Architects yang berpangkalan di London dan Multiply Architects yang berpangkalan di Singapura; pereka dalaman selebriti – Peter Tay Studio; dan perunding landskap yang berpangkalan di Singapura – Coen Design International, untuk mewujudkan kediaman yang luar biasa dan tersendiri di Desa ParkCity. Park Regent juga menandakan projek sulung Serie + Multiply dan Peter Tay Studio di Malaysia.

IKLAN
Projek berprestij merangkumi kualiti hidup mewah dan praktikal
Christopher Lee, Mr. Ronald Tay, Datuk Joseph Lau & Peter Tay

Direka untuk kualiti hidup yang lebih tinggi, unit Park Regent adalah rumah yang luas dan terperinci memaparkan pemandangan terbaik di Desa ParkCity, dilengkapi dengan kemudahan seperti Central Park, The Waterfront, Hospital Ramsay Sime Darby, Sekolah Antarabangsa di ParkCity, dan Plaza Arkadia, semua semata-mata dibangunkan untuk memenuhi keperluan yang berkembang pesat tanpa sempadan. Terletak di dalam komuniti yang paling menarik di Malaysia, Desa ParkCity – yang baru-baru ini telah memenangi Anugerah Emas FIABCI World Prix d’Excellence Award 2019 di bawah kategori Pelan Induk, Park Regent bersedia untuk terus menyumbang kepada pembinaan komuniti yang sihat dengan pembangunan enam jenis apartmen – semua dibahagikan dengan powder room, dari unit satu bilik hingga empat bilik tidur, dengan lobi lif persendirian untuk unit yang lebih besar.

“Menyesuaikan keperluan para pelanggan, Park Regent mencerminkan komitmen ParkCity dan CapitaLand untuk menghasilkan produk berbeza yang menimbulkan tanda aras untuk hartanah kediaman di Desa ParkCity. Perkongsian ini membawa pengalaman, kepakaran dan rekod prestasi terbukti kepada dua pemaju hartanah utama di rantau ini, “kata Datuk Joseph Lau.

Menghadap tasik yang indah, status Park Regent sebagai pembangunan yang sangat diinginkan ramai pemilik kota dengan ciri Desa ParkCity telah menyaksikan penghargaan nilai yang tinggi sejak bertahun-tahun, menjadikan Park Regent sebagai hartanah yang ideal untuk pemilik rumah yang arif.

Projek berprestij merangkumi kualiti hidup mewah dan praktikal
4
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI