Bagi sesetengah pemilik kediaman gemar menghidangkan kediaman mereka seolah berada di resort mewah, alunan muzik yang mendamaikan disetiap sudut membuatkan jiwa sentiasa tenang dan terasa seakan berada di tempat percutian. Aksesori seperti ini bukan sahaja membuatkan rumah menjadi tenag dan damai dengan alunan muzik kegemaran malahan ia membuatkan ruang kediaman anda dalam keadaan kelas yang tersendiri.

IMPIANA tertarik dengan sistem audio jenama daripada Britain ini, Ruark audio menyajikan pelbagai jenis rangkaian untuk dijadikan pilihan untuk semua golongan pemilik kediaman. Mana satu jadi pilihan anda? R7, R5, R3, MR1 dan MRx diciptakan untuk pengguna yang arif yang menghargai sistem audio dengan reka bentuk moden.
Jenama bunyi dari Britain, Ruark Audio membawa sistem suara mewah ke Malaysia. Dengan melantik VSTECS Astar sebagai pengedar rasmi & tunggal untuk pasaran Malaysia, para pencinta muzik yang kini dapat menghargai daya tarikan sistem bunyinya yang hangat dan penuh kesempurnaan.
Sinergi sempurna antara audio dan reka bentuk

Ruark yang terkenal dengan keseimbangan sinergi antara reka bentuk kabinet, penguat dan unit pemacu. Lima sistem muziknya dilengkapi pemacu bunyi Ruark Audio yang diperkemaskan dengan Kelas A-B, yang ditata dalam ruang kompak yang diselaraskan untuk memberikan keadaan yang ideal untuk mereka. Akibatnya, R7, R5, R3, MR1 dan MRx semuanya dapat memperbanyak lagu dengan cara yang sama seperti mereka merakam, dengan ini suasa seakan mencipta panggung suara semula jadi dalam gaya hidup.

Alan O’Rourke,Pengasas dan Pengarah Urusan Ruark Audio berkata: “Impian kami adalah merancang sistem muzik yang pertama kali menarik perhatian anda, dan kemudian ke telinga anda. Kami secara peribadi menguji banyak kombinasi fabrik, kayu dan bahan lain untuk mencari bunyi khas Ruark – mewujudkan panggung suara yang indah seperti yang kelihatan di rumah anda. ”

“Sebagai pengedar tunggal Ruark Audio di Malaysia, kami gembira dapat membawa sistem suara yang luar biasa ini, masing-masing disesuaikan dengan estetika dan penambah baikan untuk bunyi dan teknologi yang pasti akan menarik perhatian peminat muzik dan peminat reka bentuk,” kata Soong Jan Hsung, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan VSTECS. “Ruark Audio membawa kami sistem suara ikonik di masa depan, bunyi yang menderu dan hangat, penuh rasa sensual yang memikat agar sesuai dengan reka bentuk minimalis kediaman moden.”

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah
.

R7 – RADIOGRAM DIKEMBALIKAN

Sebelum munculnya sistem hi-fi pada tahun 1970-an, radiogram – radio dan pemain rakaman digabungkan menjadi satu – adalah sistem muzik pilihan yang diinginkan. Ia sering dibuat dari kayu yang digilap agar sesuai dengan perabot pada zamannya. R7 menggunakan warisan radiogram yang menyediakan pelbagai pilihan sambungan, dan juga berfungsi sebagai perabot moden yang indah untuk kediaman.

Dikuasakan oleh dua pemacu dual konsentrik Ruark Audio bersama dengan subwoofer penembakan ke bawah, bersama dengan penguat kelas A-B bersepadu, R7 serba boleh menjadikan pengalaman mendengar lebih realistik dan menyeronokkan. Sistem yang dapat disesuaikan ini menyediakan akses ke pelbagai pilihan muzik dari stesen radio ke streaming Bluetooth dan Wi-Fi. Sesuai dengan semangat radiogramnya, ia juga mengandungi pemain CD yang memuatkan slot untuk peminat CD. R7 dapat dikendalikan dengan mudah dengan alat kawalan jauh Rotodial tanda dagangan Ruark, yang tidak perlu ditujukan pada sistem untuk mengendalikannya. R7 dibina untuk menjadi hiasan di sebuah ruangan, dengan kabinet kayu buatan tangan yang indah, kain akustik kontemporari dan panel depan kaca jernih.

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah
.

R5 – SISTEM MUZIK ALL-IN-ONE UNTUK RUMAH

R5 membuat penambahan yang bergaya untuk mana-mana rumah kontemporari dengan kabinet buatan tangan yang melengkung, gril kain taktil dan komponen logam yang ramping.

IKLAN

Tanda aras untuk penciptaan adalah R7 milik Ruark sendiri. Ruark telah mengurangi model unggulannya sendiri untuk menghasilkan sistem yang hanya menjadi perintis. Penguat kelas A-B dan dua pemacu jarak jauh Ruark Audio bersama dengan subwoofer penembakan ke bawah, duduk dengan selesa dalam kabinet yang dilembapkan dan diselaraskan secara optimum untuk menghasilkan panggung suara stereo dengan sonik yang serupa dengan sistem yang lebih besar dengan pembesar suara yang berasingan.

Untuk pemutaran, R5 hampir mencakup setiap pilihan, mulai dari streaming Wi-Fi dan Bluetooth hingga pemutaran CD dan bahkan input putar khusus RIAA. Ia juga dilengkapi dengan pengawal RotoDial Ruark untuk kawalan yang mudah.

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah
.

R3 – Sistem muzik yang bergaya dan padat dengan suara yang luas

Dilengkapi dengan penguat Kelas A-B dua saluran dengan kesetiaan tinggi dan dilampirkan dalam kabinet kayu buatan tangan, R3 memberikan prestasi dinamik yang serupa dengan sistem bunyi yang lebih besar sambil digandakan sebagai perabot moden untuk kediaman.

Gabungan bahan taktil dan mewah R3 menyaksikan kesinambungan bahasa reka bentuk Ruark yang menarik dan menarik. Ini memancarkan kualiti dan keahlian premium, dari bentuk lengkungan kabinet buatan tangan hingga kesegaran paparan kaca, kehangatan gril kain tenunan hingga pengawal RotoDial tanda dagangan kami.

Keajaiban satu kotak yang sangat serba boleh dan padat ini menawarkan pilihan mendengar yang komprehensif untuk setiap peminat muzik. Streaming lagu dari perkhidmatan muzik kegemaran anda seperti Spotify Connect, TIDAL, Amazon Music dan Deezer melalui Wi-Fi atau Bluetooth aptX, akses fungsi Radio Pintarnya untuk menyesuaikan diri dengan stesen internet, DAB / DAB + atau FM, atau memutar CD menggunakan pemain onboard.

R3 juga dapat menjadi bagian dari penyediaan TV dan Rumah Pintar anda, dengan input analog dan digital yang dapat diubah sehingga peranti seperti TV, Alexa Echo Dot atau Google Home Mini dapat disambungkan dengan mudah.

IKLAN

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah
.

MR1 – UCAPAN BLUETOOTH MENANG ANUGERAH

Boleh disesuaikan dan moden, pembesar suara Bluetooth MR1 yang ringkas namun kuat akan memenuhi ruangan dengan nota semula jadi dan penuh tanpa menguasai ruang.

Dengan tweeter dan woofer Ruark khusus dan dilengkapi dengan penguat Kelas A-B, MR1 yang sederhana dapat menghasilkan suara sensasi dengan dinamika dan ketepatan sistem yang lebih besar. MR1 juga boleh berfungsi sebagai unit mono dan boleh dibawa dengan senang ketika bercuti atau turun ke pantai.

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah
.

MRX – UCAPAN WIRELESS SLEEK YANG DITENTUKAN UNTUK PENGGUNAAN MUDAH

Keindahan MRx mudah alih dan mudah didapati terdapat dalam kesederhanaannya – bukan hanya dalam reka bentuk yang canggih, tetapi juga kemudahan penggunaannya.

IKLAN

Siapkan MRx anda dengan sambungan cepat ke Bluetooth, internet jalur lebar, input USB atau analog, dan ia akan segera mula membuat panggung suara yang menolak dimensi kecilnya. Daripada menggunakan pengawal, pemilik hanya boleh mengawal MRx melalui aplikasi khusus (UNDOK).

Produk

R7, R5, MR1 dan MRx tersedia untuk pembelian sekarang dan R3 akan tersedia di pasaran Malaysia pada akhir bulan Ogos di kedai terpilih dan kedai dalam talian berikut:

· Atlas Sound and Vision Sdn Bhd (Pusat Pengalaman Ruark) di The Gardens Mall

· Mac Studio Sdn Bhd di BB Plaza KL dan Bangsar Shopping Centre (BSC)

· Alat Gadget (dikuratori oleh Foto Flash Sdn Bhd) di Sunway Pyramid

· Kedai dalam talian Lazada

· Kedai dalam talian Shopee

Bagi yang menginginkan

Penting Atau Tidak Audio Dalam Rumah

Dari kiri: Kenny Low, Business Development Manager, VSTECS Astar Sdn Bhd, Soong Jan Hsung, Chief Executive Officer, VSTECS Group, Andrew Ching, Senior Product Manager, VSTECS Astar Sdn Bhd.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI