Pencahayaan pintar untuk kehidupan seharian anda: WiZ melancarkan produk generasi baru di Malaysia

Signify, peneraju dunia dalam pencahayaan, melancarkan sistem pencahayaan pintar WiZ di Malaysia. WiZ menawarkan rangkaian lampu dan aksesori pintar berpatutan yang komprehensif yang mudah dipasang dengan Bluetooth dan rangkaian Wi-Fi anda yang ada. Penambahan sistem WiZ sesuai dengan misi Signify untuk membolehkan pengguna merasakan keajaiban cahaya melalui produk pencahayaan pintar yang mudah diakses dan digunakan secara intuitif.

Baru-baru ini, di bawah Kategori Pencahayaan Pintar, WiZ telah dianugerahkan Reka Bentuk Produk Terbaik oleh panel hakim terhormat dari pemaju tingkat pertama, Pereka Dalaman, pihak berkuasa pembangunan dan arkitek pada Anugerah Pereka ke-11 Tahun Ini (DOTY) 2020.

“Kami sangat gembira untuk melancarkan portfolio Wi-Fi + Bluetooth WiZ Connected kami secara rasmi di Eropah dan menjadikan produk kami tersedia secara meluas. Kami berbangga dengan ekosistem kami yang membawa penyelesaian pencahayaan inovatif untuk kehidupan seharian anda dan membolehkan pengguna mengawal lampu dan aksesori mereka dari luar, menawarkan produk yang mudah diakses dan mudah digunakan seperti pencahayaan biasa, tetapi pintar dan bersambung !, ” kata Jean-Eudes Leroy, Pengasas Bersama dan pemimpin perniagaan WiZ Connected.

Cukup menarik dengan gaya hidup masa kini, WiZ Connected cukup memberansangkan pemilik kediaman jika inginkan sesuatu yang berbeza dalam gaya hidup biasa. Pencahayaan ringkas dan pintar untuk semua orang. WiZ Connected merangkumi lampu dan aksesori yang sangat mudah dipasang dan membolehkan pengguna mengalami faedah pencahayaan pintar dengan serta-merta. Cukup masukkan lampu WiZ baru, muat turun aplikasi mudah alih WiZ yang intuitif dan mula menikmati lampu.

Produk terbaru dilengkapi dengan cip protokol dual Wi-Fi dan Bluetooth yang menjadikan proses memasangkan lebih mudah dan lebih dipercayai. Dalam masa terdekat, Signify akan melancarkan ciri hebat ini ke rangkaian produk WiZ sepenuhnya. Melalui mod yang berbeza, pengguna dapat dengan mudah menetapkan cahaya yang sempurna untuk belajar, membuat suasana yang selesa dengan meniru perapian atau cahaya lilin, dan mengautomasikan dan menyegerakkan lampu dengan aktiviti harian atau menjadualkan lampu untuk membangunkan anda dengan lancar atau menyokong rutin tidur anda.

IKLAN

Aksesori Suara dan Pintar untuk mengurus lampu dengan mudah

Selain itu, pengguna menggunakan WiZ untuk mengurus lampu dengan mudah menggunakan kawalan suara dengan pintasan Amazon Alexa, Google Home atau Siri, tanpa menggunakan aplikasinya. Pilihan lain adalah menggunakan WiZmote universal, yang membolehkan pengguna mengawal lampu dengan mudah dan menyesuaikan mod kegemaran untuk setiap bilik. Atau gunakan sensor gerakan WiZ, yang membolehkan kawalan bebas tangan untuk pengalaman pengguna yang mudah dan secara automatik menyalakan lampu anda ke tetapan yang telah ditentukan semasa anda memasuki bilik. Ia bahkan berfungsi apabila sambungan Wi-Fi terputus, berkat protokol RF tenaga rendah yang sama seperti pada WiZmote. Cukup berjalan untuk menyalakan lampu untuk menyala. Dan untuk sihir pencahayaan yang lebih pintar, pasang palam pintar WiZ baru dan ubah cahaya apa pun menjadi cahaya pintar dengan serta-merta, kerana ia akan membolehkan anda mengawalnya melalui aplikasi WiZ atau alat kawalan jauh.

Antara aplikasi WiZ mesra pengguna dan intuitif dengan sistem drag and drop yang mudah untuk mengatur dan mengawal lampu dan aksesori. Rutin yang telah ditetapkan memudahkan kehidupan seharian dan membantu pengguna mencari suasana cahaya yang sempurna untuk setiap saat sepanjang hari.

IKLAN

Tetapan irama sirkadian secara automatik memilih jenis cahaya yang tepat bergantung pada waktu siang. Cahaya yang sejuk dan bertenaga dengan intensiti terang untuk pagi yang produktif, secara beransur-ansur beralih ke cahaya redup hangat yang lembut untuk malam yang santai. Ia seperti mengikuti kitaran matahari, tetapi di dalam rumah.

Aplikasi mudah alih WiZ mudah menawarkan peluang untuk membiarkan banyak pengguna menguruskan lampu dengan izin yang berbeza. Anggota rumah tangga dapat berkongsi akses hak dari fungsi “rumah” WiZ antara satu sama lain dengan mudah. Ahli lain hanya boleh memuat turun aplikasi dan memasukkan kod jemputan, tanpa konfigurasi. Oleh itu, para tetamu juga dapat menikmati kawalan lampu setelah disambungkan ke rangkaian Wi-Fi yang sama

Produk terbaru dan paling hebat

IKLAN

Pelancaran ekosistem WiZ di Eropah bermaksud bahawa keseluruhan portfolio yang disambungkan WiZ kini akan tersedia secara meluas, termasuk beberapa produk dan aksesori WiZ baru dan terkini:

1. Mentol dan bintik Bluetooth Wi-Fi + berwarna dan berwarna putih, termasuk mentol bersambung yang paling kuat di pasaran dengan 100W baru setara A 67 (1600 lm) serta mentol E27 standard, tempat GU10, lilin E14 dan mentol E27 bulat besar (G95). Semuanya memberikan warna penuh untuk mewujudkan suasana yang hebat, mencerahkan rumah anda dengan warna putih yang sejuk dan mewujudkan suasana yang selesa dengan warna putih yang hangat.

2. Pelbagai jenis lampu WiZ Filament di Amber & Clear yang menggabungkan penampilan hebat dengan teknologi pintar dan menambah sentuhan vintaj ke rumah anda.

3. Portofolio WiZ juga termasuk lampu, contohnya lampu meja Wira WZ yang dilengkapi dengan reka bentuk sederhana yang menarik untuk gaya hidup semula jadi. Dan WiZ Q

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI