Ruang kerja di bawah kabinet dinding memerlukan pencahayaan tambahan atau diberi nama task light. Baru lah terang nak buat kerja dan tak terpotong jari nanti. Kebiasaanya, task light menggunakan jenis lampu stripe light atau down light. Bagi anda yang dah ada kabinet dapur, dan baru terfikir nak pasang task light ni tak perlu risau. Tak perlu kerja-kerja tebuk dinding atau pendawaian. Boleh guna 2 jenis lampu dawn light plug and play ni yang boleh di beli secara online je

untuk belian terus down light siap alat kawalan jauh ni boleh klik link ni https://invol.co/cl4cwlj

IKLAN

IKLAN
IKLAN

Kalau rasa leceh nak guna down light bateri, boleh cuba jenis rechargeable ni. Link belian boleh tekan sini https://invol.co/cl4cwnf