Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je. Meletakkan cermin muka di bilik air menjadi satu keperluan. Namun, cermin yang diletakkan di dalam bilik air mudah kelihatan kotor seperti wujudnya kesan air, karat, kusam dan sebagainya. Jika dibiarkan, kotoran tadi mejadi kerak dan susah untuk dibersihkan. Tambahan, keadan lembap dalam bilik air juga menjadi punca crmin mudah berkulat. Kulat apda cermin bukan lah mudah dicuci. Ia kelihatan seperti kesan karat

Untuk membersihkan kulat dan kotoran pada cermin muka di bilik air, ada beberapa langkah dan cara yang perlu anda lakukan. Tapi Impiana nak ajar teknik paling mudah dan mujarab.

GUNAKAN UBAT GIGI

Untuk membersihkan cermin muka di dalam bilik air mudah je. Anda boleh gunakan bahan yang terdapat di dalam bilik air iaitu ubat gigi.Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je

Ubat gigi memang diketahui umum sesuai digunakan untuk membersihkan permukaan tembaga, emas, kaca dan sebagainya. Ia juga sesuai untuk membersihkan permukaan cermin muka.

Untuk bersihkan kotoran dan kulat pada cermin, oleskan ubat gigi merata pada permukaan cermin menggunakan berus gigi. Tak perlu tebal dan biarkan ia kering. Dah kering, lap cermin atdi dengan menggunakan kain microfiber yang lembap.

Baca juga: Ramai Tak Perasan, Bilik Air Kotor Antara Punca Rezeki Terhalang

Jom beli cermin bilik air viral dan trendy ni. murah je beli kat link ni https://invol.co/cl8c1ir

Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je


Peraduan Makeover Bilik Air Awesome! Memberi peluang pada anda semua untuk miliki ubahsuai bilik Air berjumlah RM10,000. Tunggu apa lagi inilah masanya nak tukar wajah bilik air lama anda.

IKLAN

IMPIANA  lampirkan terma dan syarat penyertaan di bawah. Jika mempunyai sebarang pertanyaan bolehlah PM IMPIANA di Facebook mahupun Instagram. Untuk pertanyaan lebih lanjut mengenai Peraduan Makeover Bilik Air.Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je

TERMA DAN SYARAT PERADUAN

Sila baca Terma-terma dan Syarat-syarat ini dengan teliti sebelum anda menyertai Peraduan ini. Dengan menyertai Peraduan ini, anda dianggap telah menerima terma dan syarat ini dan bahawa anda bersetuju mematuhinya. Jika anda tidak menyetujui dengan mana-mana terma dan syarat ini, anda tidak harus menyertai Peraduan ini.

Penganjur berhak meminda terma dan syarat pada bila-bila masa tanpa notis terdahulu.

MAKLUMAT PERADUAN

Peraduan Makeover Bilik Air Awesome! ini dianjurkan oleh IMPIANA (“Penganjur”) dengan kerjasama Creative Lab untuk mempromosikan perkhidmatan untuk mendapatkan idea memilih jubin terbaik untuk ruang bilik air “ Creative Lab & IMPIANA”. Peraduan bermula pada 18 Nov 2021 dan berakhir pada 17 Jan 2022 selama sebulan (“Tempoh Peraduan”). Penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak layak menyertai peraduan.

Penganjur berhak mengubah, melanjutkan, menggantung atau menamatkan Peraduan menurut budi bicara tunggalnya atau jika Penganjur tidak menerima bilangan penyertaan layak yang cukup atau jika Peraduan tidak dapat diteruskan atas apa jua sebab. Penamatan atau penggantungan tersebut tidak akan membangkitkan apa-apa tuntutan oleh Peserta. Sekiranya terdapat apa-apa perkara yang tidak konsisten atau percanggahan, terma & syarat yang tertera di laman sesawang akan diguna pakai.

KELAYAKAN

1. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia dan berumur 18 tahun dan ke atas (pada tarikh penyertaan dalam peraduan ini) dengan Kad Pengenalan Malaysia yang sah. Sekiranya Peserta berumur di bawah 18 tahun pada tarikh penyertaan, Peserta dikehendaki mendapatkan kebenaran bertulis daripada ibu bapa/penjaganya sebelum menyertai Peraduan ini dan apabila diminta oleh Penganjur, hendaklah mengemukakan kebenaran tersebut.

IKLAN

2. Pekerja, pemegang saham, pegawai, pengarah, agen, pengedar dan wakil penganjur dan setiap daripada syarikat induk, ahli gabungan, bahagian, anak syarikat, agen, wakil dan agensi pengiklanan mereka masing-masing, bersama-sama dengan ahli keluarga terdekat (tidak kira di mana mereka tinggal) dan mereka yang tinggal di kediaman yang sama dengan orang tersebut (sama ada mempunyai kaitan persaudaraan atau tidak), tidak layak menyertai peraduan.

3. Penganjur berhak untuk menyingkirkan mana-mana peserta yang tidak mematuhi apa-apa Terma dan Syarat Peraduan ini atau jika penganjur berpendapat bahawa peserta gagal memenuhi apa-apa kriteria penyertaan penganjur.

MEKANISME PERADUAN

Peraduan Makeover Bilik Air Awesome Bersama Creative Lab

Cara Menyertai :

1. Follow Facebook & Instagram Creative Lab

2. Muat naik Gambar Bilik Air & video kini anda ke social media anda dan #bilikaircreativelab

IKLAN

3. Hantar Video anda berada di ruang bilik air anda sambil menerangkan mengapa ruang bilik air anda perlu diubah suai oleh Creative Lab. Durasi video tidak kurang dari 3min.

4. Video yang paling kreatif dan layak akan dipilih oleh pihak juri dan juga Creative Lab.

5. Akhir sekali jangan lupa sertakan gambar bilik air anda

#bilikaircreativelab

6. Setiap peserta yang dipilih sebagai pemenang akan dihubungi melalui telefon

Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je

HADIAH PERADUAN & PENEBUSAN

Terdapat 2 pemenang yang terpilih, SETIAP PEMENANG akan menerima hadiah dan pemasangan bernilai RM10,000 yang telah ditetapkan oleh pihak pengajur. Pemasangan hanya sah untuk warga Lembah Klang.

Nak Kilatkan Cermin Kusam Dan Berkerak Dalam Bilik Air, Guna Ubat Gigi Je

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI