Adakah anda masih belum mempunyai kelengkapan mesin penapis air di rumah? Masih mencari-cari mesin penapis air yang berkualiti tinggi dengan harga yang sangat berpatutan? Ini satu khabar berita gembira untuk anda!

Bagi anda yang mahukan sebuah mesin penapis air di rumah, apa kata anda dapatkan mesin penapis air model Sterra Y keluaran daripada jenama Sterra ini. Nak tahu mengapa?

Mesin penapis air keluaran jenama Sterra ini walaupun ia masih baru diperkenalkan di pasaran Malaysia, namun dengan teknologi dan tahap kualiti produk yang dihasilkan boleh disifatkan mesin penapis air jenama ini sebagai salah satu produk yang berkualiti tinggi.

Jangan ada yang tidak tahu, meski ia baru sahaja diperkenalkan di pasaran Malaysia, mesin penapis air keluaran jenama Sterra merupakan salah satu jenama mesin penapis air yang terbaik di negara Singapura!

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

Untuk maklumat anda, mesin penapis air Sterra Y ini bukan sahaja diklasifikasikan sebagai salah satu mesin penapis air yang sangat berkualiti tinggi. Ini kerana, ia dilengkapi dengan fungsi sistem empat peringkat penapisan yang membolehkan anda menikmati air yang bersih dan segar serta  tanpa sebarang kuman bakteria yang berbahaya.

Selain itu, ia juga mempunyai tiga jenis tahap suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik yang pastinya akan memudahkan kerja-kerja anda di dapur serta kegunaan seharian seisi keluarga anda.

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

IKLAN

Bukan itu sahaja, mesin penapis Sterra Y memiliki struktur reka bentuk yang sangat menarik dan moden. Malah, ia juga didatangkan dengan tiga pilihan warna yang sangat menarik.

Jadi, tidak disangkal lagi mesin penapis air Sterra Y sememangnya tampak sangat mewah dan elegan dengan harga yang sangat berpatutan.

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

Seperti umum mengetahui, mesin penapis air sememangnya amat penting sebagai barangan kelengkapan rumah bagi membekalkan air yang bersih. Tidak dinafikan juga, harga mesin penapis air jenama lain yang dijual di pasaran luar sangat mahal.

Tetapi tidak dengan mesin penapis air Sterra Y, kerana ianya dijual dengan harga yang sangat murah dan berpatutan berbanding dengan jenama mesin penapis air lain yang ada di pasaran luar.

IKLAN

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

Anda boleh sahaja memiliki mesin penapis air Sterra Y hari ini dengan harga cuma dari serendah RM1,299 sahaja. Menarik bukan?

Bukan itu sahaja, anda juga tidak perlu berasa bimbang kerana anda juga boleh mendapatkan mesin penapis air Sterra Y ini dengan membuat pembelian secara bayaran ansuran mudah dengan menggunakan aplikasi Atome.

Untuk info atau maklumat lanjut serta pembelian, anda boleh sahaja layari di laman sesawang www.sterra.my.

IKLAN

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Mesin Penapis Air Terbaik Untuk Setiap Rumah Di Malaysia

Baca artikel berikutnya: Cara Selamatkan Barang Elektrik dan Kereta Ketika Banjir

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI