Se

Walaupun menggunakan perabot lama, langsir lama, suasan kediaman terus berubah apabila warna cat di dinding bertukar. Tapi, ramai yang akan cakap mengecat ni bukan mudah lebih-lebih lagi apabila selepas selesai mengecat. Nak mengemas cat yang meleleh ke lantai, bersihkan berus dan sebagainya paling melecehkan. Tambahan, kalau tak kena tekniknya cat boleh nampak buruk.

Sebenarnya, mengecat ni tidak lah seteruk yang anda bayangkan jika mengikut arahan pada label cat dan penyediaan kelengkapan yang mencukupi seperti berus. Untuk memudahkan kerja-kerja anda mengecat, IMPIANA senaraikan produk-produk pintar yang sangat membantu kerja-kerja mengecat anda.

1. Roller cat siap tabungKerja Mengecat Lebih Cepat Dan Mudah dengan Alat Pintar Ni, Murah Je

Tak perlu kerja-kerja celup cat atas dulang. Hanya perlu tuang cat dalam botol roller. Secara tidak langsung, ia menjadikan sapuan anda lebih mudah rata dan tidak menitik ke lantai. Untuk belian terus, boleh klik link ni https://invol.co/cl3u8vg

IKLAN

2. Roller untuk cat sudutKerja Mengecat Lebih Cepat Dan Mudah dengan Alat Pintar Ni, Murah Je

Kebeiasaanya, Pelekat kertas akan digunakan sebagai sempadanan untuk mengecat bahagian bucu siling dan kaki dinding. Ia bagi mengelak cat yang disapu terkena bahagian yang tidak diingini. Namun, tak semua nya berhasil baik. Untuk atasi masalah ini, boleh guna roller cat yang dikhaskan untuk bahgaian sudut. Klik sini untuk belian terus https://invol.co/cl3u8yb

IKLAN

Follow kami di WEBSITE, TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK dan YOUTUBE untuk dapatkan tip, idea dan artikel-artikel terkini serta menarik.

IKLAN

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI