Ruang kerja di rumah bukanlah sesuatu yang biasa kita lihat. Tidak semua orang mahu bawa pulang kerja di pejabat ke rumah. Walaupun sebelum ini tabiat tersebut tidak digalakkan, kini rata-rata sektor pekerjaan tidak mempunyai pilihan lain selain daripada bekerja dari rumah lantaran perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan darik erajaan bagi menangani wabak COVID-19.

Secara umumnya, bekerja dari rumah mempunyai pelbagai kelebihan seperti masa yang lebih fleksibell, keseimbangan gaya hidup antara kerja dan keluarga, serta perjalanan yang bebas dari kesesakan lalu lintas.

Namun begitu, bekerja dari rumah juga mempunyai cabaran yang tersendiri termasuklah, kurangnya sumber inspirasi dan juga bagaimana untuk menjadi lebih produktif di luar daripada struktur organisasi di pejabat.

IKLAN

IMPIANA cadangkan, anda bermula dengan dekorasi sudut bekerja terlebih dahulu. Apabila ruang yang disediakan untuk bekerja dari rumah tampil kemas dan tersusun, sudah tentunya lebih mudah untuk kita menjadi produktif dalam menyelesaikan tugas harian.

Selamat mendeko!

IKLAN

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman

IKLAN

 

SUMBER : PINTEREST

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI