Sebuah interior design yang dikeluarkan oleh NU INFINITY ini yang diberi nama “The Opulent 30”, boleh dijadikan sebagai sebuah rumah orang kayangan kerana banyak corak marble yang diterapkan dalam rumah tersebut. Tambahan lagi, dengan kombinasi warna hitam pula, lagi menampakkan lagi kemegahan dan exclusive rumah tersebut.

Kecantikkan Rumah Ini, Tiada Di Mana-Mana, Hanya Di Malaysia Sahaja!

Selain daripada itu, apa yang boleh bahaskan secara ringkas adalah,  pelan lantai terbuka, dan kemewahan ruang yang disediakan dalam projek ini menuntut pendekatan yang berbeza daripada projek sebelumnya. Makna khas diberikan kepada setiap tempat dengan menciptanya sedemikian rupa sehingga ia diambil oleh minda separa sedar, supaya setiap ruang yang berasingan memancarkan keperibadiannya sendiri sambil dikaitkan dengan rentetan ciri reka bentuk, kemasan, atau suasana. Yang pertama ialah pemikiran dan reka bentuk untuk warna, corak, dan keghairahan pelanggan untuk memiliki haiwan, walaupun tidak semestinya sifat zodiak Cina, terjalin dalam reka bentuk.

IKLAN

Kecantikkan Rumah Ini, Tiada Di Mana-Mana, Hanya Di Malaysia Sahaja!

Kecantikkan Rumah Ini, Tiada Di Mana-Mana, Hanya Di Malaysia Sahaja!

IKLAN

Justeru, adalah perlu untuk menyemak butiran untuk menonjolkan kemewahan dan tahap kecanggihan yang dimaksudkan untuk projek ini dengan menggabungkan bahan mewah seperti marmar asli, keluli tahan karat logam berus, pencahayaan ambien yang diletakkan dengan teliti dalam kerja terbina dalam., dan akhirnya secubit bahan moden seperti kemasan dinding plaster bertekstur dan cermin berwarna untuk membawa kemodenan ke dalam ruang.

IKLAN

Jadi, apa yang boleh saya katakan sebagai konklusi tentang design rumah ini adalah, rumah seperti ini, hanya sesuai untuk orang yang bujang yang sudah lama ataupun bujang tua. Ini kerana, warna-warna yang diterapkan dalam rumah ini, tidak sesuai untuk sesebuah keluarga kerana ia tidak menampakkan kemesraan ataupun kegembiraan seseorang yang sudah berkahwin.

Sumber: NU INFINITY Sdn Bhd (https://nuinfinity.com/project/opulent-30/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI