Zaman sekarang memang mustahil kalau tak pasang aircond sebabnya cuaca yang panas membahang di luar. Sebab itulah kebanyakan kediaman kini memilih aircond sebagai penyejuk suhu di dalam rumah memandangkan ia piliham terbaik yang begitu menyelesakan.

Selain memilih aircond yang mampu memberi ciri-ciri penyejukan terbaik, sudah pastinya yang mempunyai teknologi penjimatan eletrik menjadi buruan. Penghawa dingin SHARP dengan teknologi diperbaharui terbaru J-Tech Inverter menawarkan sesuatu yang berbaloi untuk anda miliki.

IKLAN
  • Penghawa dingin sudah diketahui umum sebagai alat eletrik yang menggunakan tenaga eletrik paling banyak. Oleh sebab itulah bil eletrik setiap bulan adalah tinggi jika kita kerap memasangnya. Dengan teknologi penyejukan SHARP, penghawa dinginnya mampu menjimatkan 65% tenaga eletrik.

Ini Penghawa Dingin Berganda Sejuk Yang Mampu Jimatkan Bil Elektrik Anda

IKLAN
  • Paling mengujakan teknologi Super Jet mampu mengurangkan suhu sebanyak 5°c hanya dalam tempoh 5 minit! Jadi anda tidak perlu tunggu sehinga setengah jam atau lebih untuk merasa sejuk. Malah SHARP memperhebatkan lagi fungsi penghawa dingin nya apabila ia mampu dilaras sejuk sehingga 14°c. Cool bukan?

Ini Penghawa Dingin Berganda Sejuk Yang Mampu Jimatkan Bil Elektrik AndaIni Penghawa Dingin Berganda Sejuk Yang Mampu Jimatkan Bil Elektrik Anda

IKLAN
  • Lock On sensor yang dilengkapi juga mampu mengesan pergerakan di lokasi membuatkan ia bertindak lebih efisien dalam menyediakan persekitaran sejuk buat ruang kediaman. Mengadaptasi konsep pepatung dalam binaan reka bentuk penghawa dingin nya, kipas angin ini mampu mengurangkan kadar rintangan udara dan memperbaiki sirkulasi udara sehingga 30% iaitu meliputi sehingga 14 meter.Ini Penghawa Dingin Berganda Sejuk Yang Mampu Jimatkan Bil Elektrik Anda
  • Tidak hanya sekadar menyejuk, SHARP J-Tech Inverter juga didatangkan dengan teknologi Plasmacluster yang menyahkan ion positif dan negative sebaik saja suisnya dipasang. Sememangnya ia baik untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan berkaitan pernafasan dan dalam masa yang sama inginkan udara bersih untuk keluarga kerana keupayaan penghawa dingin ini menyingkirkan virus dan bakteria.

 

  • Teknologi pembuatan Jepun yang sememangnya diyakini seluruh dunia, telah diterapkan dalam reka bentuk penghawa dingin ini. Dilengkap dengan 7 lapisan perlindungan di antaranya menyediakan operasi yang selamat, melindungi dari kilat, kakisan dan juga renjatan eletrik.
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI