WANITA Aksesori lebih banyak daripada baju. Itu memang sudah menjadi lumrah kerana sifatnya wanita itu suka kan lebih perincian dan tak suka benda yang sama dipakai setiap hari nak-nak bagi mereka yang berhijab. Bila dah terlalu banyak sangat tudung dan aksesori tu, nak menyimpan nya memang menjadi satu masalah kalau tidak diuruskan dengan betul.

Silap-silap perlu almari khas untuk menyimpan tudung-tudung dan aksesori yang menimbun. Tapi kalau sebarang simpan, bila tak nampak bukan sekadar potensi untuk tudung tu tidak dipakai tinggi disebabkan oleh tidak kelihatan. Malah anda nak Mix and match pun susah. Jadi, ini adalah 10 cara terbaik untuk simpan atau susun tudung supaya memudahkan rutin harian anda. Tak percaya? CUBA DULU

1. Rak kasut dinding 

 

2. Trellis Daiso RM 5.30

 

3. Buat Sendiri penyangkut dari penyepit baju 

 

4. Batang dan ring shower curtain 

 

5. Tangga (Jangan ambil tangga suami atau ayah untuk menukang ye) 

 

6. Lebih kreatif DIY dari tin 

 

7. Bakul + Rak (Susun macam kat kedai. Ikut warna) 

 

8. Penyangkut baju + shower curtain ring 

 

9. Poket organizer 

 

10. Real Bygel IKEA (tak sampai RM 10 pun sebatang)