Tidak dinafikan, memang jarang-jarang sekali kita dapat melihat dekorasi ruang dalaman yang menampilkan konsep klasik tradisional seperti Baba Nyonya Peranakan ini. 

Jadi, mungkin ada segelintir di kalangan anda yang belum pernah melihat konsep dekorasi ini. Jadi, bagaimana sebenarnya hasil jika konsep dekorasi ini dijadikan sebagai pilihan untuk ruang dalaman kediaman anda?

Oleh itu, jom kita lihat sendiri dekorasi ruang dalaman di Hotel Santa Grand Signature, Kuala Lumpur yang tampak begitu menyerlah dengan menampilkan konsep Baba Nyonya Peranakan ini. Di samping itu, ia juga turut diserikan lagi dengan pemilihan jenis perabot sofa dan meja kopi reka bentuk yang moden. 

Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya PeranakanHotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan

Sememangnya, dekorasi ruang dalaman yang bertemakan konsep Baba Nyonya Peranakan ini tampak menarik, unik dan lain daripada yang lain. Bahkan, bukan itu sahaja, dekorasi ruang dalaman tampak lebih berseri dengan aksesori susunan koleksi barangan kaca hiasan tradisi Baba Nyonya Peranakan. 

IKLAN

Selain itu, dekorasi yang berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan ini sememangnya amat sesuai bagi anda yang gemarkan dekorasi ruang dalaman yang tampak klasik. Bak umpaman kata pepatah, tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. 

Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya PeranakanHotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan

Jadi tunggu apa lagi?! Jom rasa sendiri pengalaman menikmati dekorasi ruang dalaman yang berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan ini di Hotel Santa Grand Signature, Kuala Lumpur hari ini.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut atau tempahan, sila hubungi di talian +603-20271969 atau email reservation@santagrandhotels.com.my, serta layari laman sesawang rasmi di www.santagrandhotels.com.my.

Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

IKLAN

Hotel Santa Grand Signature Kuala Lumpur, Tampak Unik Dengan Dekorasi Berkonsepkan Baba Nyonya Peranakan

Baca artikel berikutnya: Memartabatkan Kesenian Warisan Malaysia, Temple Tree Resort Bina Semula 8 Buah Rumah Lama Dari Serata Tanah Air

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI