Alam semula jadi memberi kehidupan kepada Warna Tahun 2023 AkzoNobel

Warna yang diilhamkan oleh rona hangat tanaman yang dituai – ialah Warna Tahun Ini AkzoNobel 2023. Cahaya cerianya menghubungkan kita dengan alam semula jadi, mewujudkan rasa bertenaga dan positif.

Semasa orang ramai mencari sokongan, sambungan, inspirasi dan keseimbangan di dunia hari ini, mereka menyelam ke dalam keajaiban dunia semula jadi untuk mencarinya. Penyelidikan meluas yang dijalankan oleh pasukan pakar warna cat dan salutan dalaman serta profesional reka bentuk antarabangsa mendapati harapan di tengah-tengah trend sosial, reka bentuk dan pengguna global.

Hangatkan Kembali Tahun 2023 Dengan Warna Tahunan Akzonobel

“Wild Wonder bercakap dengan kami dalam bahasa yang kami fahami secara naluri,” kata Heleen van Gent, Pengarah Kreatif Pusat Estetik Global AkzoNobel. “Alam semula jadi adalah apa yang memberi inspirasi kepada kita dan membuatkan kita berasa lebih baik dalam kehidupan kita dan di rumah kita. Itulah sebabnya, buat pertama kali dalam 20 tahun, keseluruhan palet warna kami diilhamkan oleh irama alam semula jadi.”

IKLAN

Empat palet warna cat hiasan Dulux telah direka bentuk di sekitar Wild Wonder (Winter’s Silence, 50YY 49/191): Warna-Warna Lush (warna hutan), Warna Buzz (terang padang rumput), Warna Mentah (warna tuaian) dan Warna Aliran (ton pantai) . Bagi pengguna yang memperibadikan kediaman dan persekitaran bandar mereka, palet memudahkan untuk memilih warna dinding untuk rupa abadi yang turut mengikut trend.

“Memandangkan kebimbangan tentang kesihatan mental meningkat di seluruh dunia, mewujudkan rumah yang berasa berhubung dengan dunia semula jadi tidak boleh menjadi lebih tepat pada masanya,” kata Oscar Wezenbeek, Pengarah Urusan AkzoNobel Decorative Paints Asia Tenggara dan Selatan. “Kami memerlukan ruang yang boleh memberi sokongan kepada kami dalam masa yang mencabar; suatu tempat yang membawa bayangan di luar, gema landskap dan rasa kekitaan. Wild Wonder dan palet warna pelengkapnya boleh membantu pengguna kami berasa terinspirasi oleh keajaiban dunia dan membawa beberapa keajaiban semula jadi itu ke dalam rumah mereka.”

IKLAN

Hangatkan Kembali Tahun 2023 Dengan Warna Tahunan Akzonobel

Tahun 2023 membawa dua peristiwa penting ke Pusat Estetik Global. Ramalan arah aliran Warna Hadapan akan menyambut ulang tahunnya yang ke-20, manakala pasukan itu juga mencapai tiga dekad analisis trend, penyelidikan warna, reka bentuk warna dan hala tuju seni di AkzoNobel.

Hangatkan Kembali Tahun 2023 Dengan Warna Tahunan Akzonobel

IKLAN

Untuk maklumat lanjut tentang Warna Tahun 2023, lawati halaman web dan ikuti #CF23 di media sosial.

 

Artikel Berikut: Mahu Pulang Ke Kampung Untuk Mengundi PRU-15, Pastikan 10 Langkah Keselamatan Ini Telah Dilakukan Sebelum Tinggalkan Rumah

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI