Bagi anda yang gemarkan dekorasi ruang dalaman rumah yang bertemakan rona putih serta sentuhan elemen corak kayu-kayuan, dekorasi yang berkonsepkan Wabi-Sabi ini sememangnya yang paling sesuai buat anda. 

Dekorasi yang berkonsepkan Wabi-Sabi ini tidak begitu popular dan jarang menjadi pilihan di kalangan masyarakat kita, jadi mungkin ada di kalangan anda yang masih belum mengenali dengan konsep dekorasi yang dipelopori dari negara Jepun ini. 

Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai

Meski ia tidak begitu popular di kalangan masyarakat tempatan, namun dekorasi yang berkonsepkan seperti ini sentiasa mendapat tempat di hati peminat rona putih dan elemen kayuan. 

Jika kita dapat lihat, dekorasi yang berkonsepkan Wabi-Sabi ini, sememangnya boleh membuatkan dekorasi hiasan ruang dalaman rumah tampak lebih kemas, teratur dan bersih.

IKLAN

Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai

Meski dekorasi yang berkonsepkan Wabi-Sabi ini kebiasaannya dipadankan elemen kayuan dengan rona putih, namun dengan sedikit suntikan warna kelabu atau hijau gelap boleh membuatkan dekorasi ruang dalaman rumah anda tampak lebih menarik.

Bukan sahaja membolehkan dekorasi ruang dalaman rumah kelihatan tampak lebih menarik, ia juga boleh mewujudkan suasana yang tenang serta nyaman.

IKLAN

Foto: Facebook Kakideko

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Gemarkan Sentuhan Elemen Kayuan & Rona Putih? Dekorasi Berkonsepkan Wabi-Sabi Adalah Pilihan Paling Sesuai

IKLAN

Baca artikel berikutnya: Tidak Boleh Guna Sebarang Cecair Pencuci, Ini Cara Betul Untuk Bersihkan Perabot Rotan


 

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI