Pandemik corona memaksa pemilik rumah bergegas mencari apa sahaja yang mungkin boleh mencegah kehadiran virus ini dari menjangkiti atau menjadikan kediaman mereka sebagai habitat. Secara tidak langsung ia memberi peluang kepada peniaga atau pengusaha untuk menghasil dan menjual pelbagai peranti untuk memenuhi permintaan. Sampai ada sesetengah produk “over claim”. Jadi, anda sebagai pengguna harus berhati-hati dan bijak memilih.

ANtara peranti yang sedang meninkat tinggi permintaanya adalah UVC light yang dikatakan berupaya membasmi pelbagai jenis kuman dan virus termasuk covid-19 dengan mudah tanpa pengguanaan sebarang bahan kimia. UVC light menggunakan lampu UV atau ultraviolet yang digunakan secara meluas dalam membasmi kuman dan virus terutamanya di hospital.

IKLAN
IKLAN
IKLAN

Nampak memang mudah membasmi menggunakan UVC light berbanding semburan alkohol macam pistol tu. Namun menurut FDA (U.S. Food & Drug Administration) pendedahan UVC Light menyebabkan anda terdedah kepada radiasi. Pendedahan lampu UV yang tinggi akan menyebabkan radiasi pada kulit dan antara punca kepada beberapa masalah kesihatan yang lainElak Guna Peranti Pembasmi Virus Ni, Nampak Mudah Tapi Ade Kesan Pada Kesihatan

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI