Anda inginkan rumah kelihatan seperti berlian? Jangan risau. Di NU INFINITY, semuanya ada. “Diamond In The Rough” adalah nama yang diberi oleh pereka interior design ini. Jika anda duduk di rumah ini, anda tidak perlu risau tentang kegelapan dalam rumah kerana ada banyak sumber cahaya didalamnya. Boleh dikatakan setiap sudut dan celah-celah dinding tu ada lampu lah. Akan tetapi, saya lebih berminat dengan pemilihan kayu yang digunakan itu kerana ia sangat masuk atau kena dengan lampu yang bewarna seperti kekuningan. Baru lah nampak premium! Hahahahaha. Bukan itu sahaja, keadaan dalam rumahnya pun, nampak seperti senang untuk ke mana-mana. Ruang tamu dengan bahagian dapur. Dengan mudahnya, jika kita sedang duduk di sofa, dan berasa lapar atau dahaga, terus bangun dan pergi ke dapur.

“Diamond In The Rough”, Interior Rumah Dengan Penuh Kemegahan Boleh Dapat Di Malaysia

Seterusnya adalah, demi untuk tidak dihalang oleh saiz, sebaliknya memberikan peluang untuk mereka bentuk ruang yang menakjubkan. Pada peringkat awalnya, reka bentuk yang difikirkan dengan baik adalah tepat. Koridor, yang mempunyai cermin kelabu samar tetapi padan, membesarkan unit sebaik sahaja seseorang memasukinya. Kerana tiada kawasan stor fizikal, kedalaman yang diperlukan untuk pemain elektronik menawarkan kami alasan untuk membina storan. Dapur berwarna gelap, dan kontras yang indah pada kemasan kayu dipertingkatkan dengan pencahayaan terarah.

IKLAN

“Diamond In The Rough”, Interior Rumah Dengan Penuh Kemegahan Boleh Dapat Di Malaysia “Diamond In The Rough”, Interior Rumah Dengan Penuh Kemegahan Boleh Dapat Di Malaysia

IKLAN

Akhir sekali, bilik tidur mempunyai ciri-ciri yang sama tetapi telah dilembutkan dengan menggunakan kemasan yang lebih lembut, seperti kusyen di kepala katil. Tambahan lagi, pereka ini memilih biru mewah yang cantik untuk Bilik Tidur Utama dan biru semangat untuk Ruang Tamu untuk memberikan sedikit warna kepada keseluruhan harta tanah. Nada tambahan berfungsi sebagai aksen kepada keseluruhan warna tirai latar unit.

IKLAN

Kesimpulannya, interior design ini juga bagus dan sesuai untuk orang yang bujang dan meminati rumah yang dengan warna gelap.

Sumber: NU INFINITY (https://nuinfinity.com/project/diamond-in-the-rough/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI