CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….

Jika dahulu kediaman mewah bagai tidak sah jika tidak dilengkapkan dengan lampu dinding. Maklumlah, rekaan lampu dinding juga begitu mewah dan elegan. Memancing pandangan sesiapa yang melihat. Ia juga bolehlah kita andaikan sebagai pelengkap hiasan dinding. Ada yang berbentuk bunga, kristal berjurai dan pelbagai lagi. Tidak cukup chandalier,lampu dinding pula memberi nilai tambah pada serinya ruang. Umpama cahaya melekat di dinding.

CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….

IKLAN

Lampu dinding selalunya sesuai jika digandingkan sepadang pada sebuah dinding. Ia memberi simbahan cahaya yang mencukupi untuk sekitar dinding tersebut, biar pun tidaklah terlalu terang. Cukup untuk memberi suasana santai dan dramatik pada satu-satu masa. Ada juga yang menjadikan lampu untuk tidur terutama kepada mereka yang tidak biasa tidur di dalam gelap. Pun begitu , jelas ia sememangnya memberi satu impak yang elegan selain daripada lampu meja.

CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….

IKLAN

Kata orang, lampu seumpama ini bagaikan barang kemas. Chandalier dan lampu dinding perlulah sedondon. Jika tidak sedondon pun biarlah rekaannya nyaris sama. Jika dua lampu utama ini berlainan konsep dalam sebuah ruang, payah juga untuk kita selaraskan konsep kediaman itu sendiri. Cuma kini lampu dinding sudah banyak mengalami perubahan. Rekaannya sudah menjadi elemen kedua selain daripada kesan pencahayaan yang ‘disampaikan’ pada ruang.

IKLAN

CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….

Rekaan lampu dinding banyak berubah dari bentuk geometri malah ada yang bagaikan bersatu dengan ruang dan ada juga yang berkonsepkan industrial. Pereka pencahayaan mahukan kesan cahaya itu lebih daripada rekaannya . Ruang juga akan lebih sofistikated dan unik. Jika dahulu ia memerlukan sepasang, kini lampu dinding boleh dipasangkan cukup hanya sebuah. Menarik bukan! Malah sudah boleh dijadikan feature wall atau aksesori dinding utama. Simple-simple je di IMPIANA.

CAHAYA ITU MELEKAT DI DINDING….

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI