BILA WARNA CINTA DAN KASIH MEMBELAI KAMAR

Kasih dan sayang, dua rencah yang salin mendukung. Menuai kasih dan sayang umpama bayangan keindahan syurga di dalam imaginasi kita. Rasa itu bukan sebarangan dan warnanya juga bukan mudah kita zahirkan. Namun pereka sedaya mampu bermain dengan imaginasi dan gerak hati , rasa dan pengalaman yang telah lalu untuk meluahkan apakah yang dinamakan romantisme. Sentuhan yang memberi kesan mendalam di jiwa dan rasa yang menjadi bekalan dalam ingatan sehingga ke akhir hayat.

IKLAN

BILA WARNA CINTA DAN KASIH MEMBELAI KAMAR

Suasana syahdu, hening, senang dalam kebahagiaan dizahirkan dengan rona pastel. Lembut membelai dan umpama suara yang berbisik lembut melagukan kata cinta di telinga. Rona pastel mempunyai kekuatan tersendiri. Ia lebih indah jika sinar semula jadi yang tersimbah di jendela, kita tapis dengan fabrik telus pandang seperti sheer curtain. Selaras dengan ronanya yang lembut, cahaya yang menghidupkan serinya juga perlu lembut membelai. Selalunya dalam menata hias ruang agar sedap mata memandang, teknik suai padan harmoni dipraktikkan. Padanan kontra hanya menjadikan suasana nampak lebih aggresif, lasak dan lincah.

IKLAN

BILA WARNA CINTA DAN KASIH MEMBELAI KAMAR

IKLAN

Uniknya di sini, padanan kontra rona pastel sesama pastel menjadikan suasana ruang kamar tentunya lebih indah dan menarik sekali bak sebuah pesta. Bahkan menyerlahkan kreativiti pereka dan memberi kelainan yang tidak pernah kita sangka biar pun ia sangat kontra. Umpama satu keajaiban dalam dunia warna yang membangktikan kesyahduan. Cukup dua atau tiga warna, ruang mampu berubah rupa dalam sekelip mata. Pilihan terbaik untuk kamar beradu yang kini merupakan ruang privasi bagi tuan rumah melepaskan lelah, berehat atau menyendiri serta beribadat. Pilihan terbaik untuk mahasiswa, warga emas dan si anak kecil. Simple-simple sahaja di IMPIANA.

BILA WARNA CINTA DAN KASIH MEMBELAI KAMAR

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI