Ungu yang unggul

Ungu, warna seksi dan misteri. Bukan ramai di kalangan kita yang berani menggunakan warna ungu kepada ruang kediaman. Mungkin dirasakan terlalu dramatik dan payah untuk dipadankan dengan wanra lain. Tetapi ada juga konsep yang menggunakan banyak rona seumpama ini. Ia bukan sahaja nampak eksotik tetapi cukup berani dan menyerlahkan perbezaan pandangan mereka terhadap warna. Apakah kehebatan rona ini sehingga ia dilihat sebagai satu godaan yang telah menjadi identiti kepada seseparuh konsep?

Ungu yang unggul
Jika dilihat ungu selalunya menjadi rona pilihan konsep maharani dan timur tengah. Dunia mewah dengan aksesori berkilauan, seni bia megah dan kilauan kristal yang bergemerlapan menjadikan ia sebagai satu pilihan warna mewah. Bahkan rangkaian warnanya juga begitu luas. Dari ungu biji kundang sehingga membawa ke ungu belerang ke ungu kebiruan. Manakala sebuah lagi pilihan adalah ungu sejati ke arah ungu ke merah jambu dan kemerahan.

IKLAN

Ungu yang unggul
Pertembungan antara dua warna juga antara sebab ia boleh dipecahkan kepada beberapa rangkaian biasan. Dari ungu pucat, ke krim , ke ungu warm, ke ungu gelap anda sendiri rambang mata melihat pilihan dalam 2 , 3 cabang karakter warna ini. Uniknya mood ungu ini juga bagaikan berubah-ubah berdasarkan ruang . Ruang tamu menyerlahkan suasana mewah dan eksotik. Kamar beradu pula menyatakan suasana romantis dan ruang makan menyuarakan gaya elegan , warm serta rileks.
Tidak hairan jika pereka suka bermain ilham dengan karakter ungu.

IKLAN

Ungu yang unggul

IKLAN

Nilai maskulin selalunya dilihat pada ungu gelap yang lebih padu, elemen seksi menggoda yang lebih banyak elemen merah atau merah jambu. Manakala imej moden yang mempunyai biasan kebiruan atau biru belerang dan yang romantis lebih kepada ungu samar. Keindahannya luar biasa jika dipadankan dengan emas. Manakala ungu boleh berubah menjadi rona moden bila diganding dengan perak. Manakala nampak sweet dengan aksesori putih. Juga dilihat mewah dengan aksesori hitam atau pun kayu gelap. Simple-simple je di IMPIANA.

Ungu yang unggul

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI