LG Gallery Design TV - Photo 16

Dalam ‘perkara baru,’ orang menghabiskan sebahagian besar masa mereka di rumah. Salah satu hasil dari keadaan semasa ialah minat untuk menghias dalaman tidak pernah lebih tinggi, terutama ketika merancang semula ruang tamu – pusat kehidupan seharian di kebanyakan rumah tangga. Pereka dalaman Katharine Pooley mencadangkan bahawa krisis itu akan mempengaruhi bagaimana kita merancang rumah kita. Di tengah-tengah kebanyakan ruang tamu adalah televisyen, yang pasti menjadi lebih penting sejak akhir-akhir ini kerana kemampuannya menyampaikan hiburan, maklumat, dan interaksi maya. Itulah sebabnya tidak menghairankan apabila jumlah masa tontonan televisyen Malaysia meningkat 49% pada awal tahun ini. Televisyen juga dihubungkan dengan dekorasi seseorang, dengan saiz skrin besar hari ini sering memaksa konsesi reka bentuk dan menghabiskan banyak ruang dalam prosesnya. Persoalan sebenarnya adalah, bagaimana mungkin untuk mencapai kebebasan dalam hiasan dengan televisyen anda?

Bukan Sekadar TV Kini Mampu jadi Hiasan
LG Gallery Design TV

Cari TV sendiri dengan kemampuan serba boleh

Apa sahaja yang anda fikirkan untuk ruang anda, televisyen moden akan menolong anda menjadikannya kenyataan. Fleksibiliti televisyen dengan reka bentuk minimalis yang kurang tepat sesuai di rumah, tanpa mengira tekstur atau warna di sekelilingnya. Di samping itu, televisyen dengan bentuk yang langsing dan canggih tampak hebat dari setiap sudut – seperti gambar yang dipaparkan di skrin OLEDnya yang menakjubkan, yang menggunakan piksel pencahayaan sendiri untuk memberikan warna yang mewah dan kontras yang luar biasa.

Bukan Sekadar TV Kini Mampu jadi Hiasan
LG Gallery Design TV

Bukan hanya televisyen yang hebat, LG OLED GX dapat menjadi contoh yang baik yang menjamin keseragaman hiasan yang benar, membawa keanggunan dan kesenian ke ruang tamu dan membolehkan pemilik rumah mengikuti selera hiasan mereka sendiri tanpa membuat kompromi. Bersepadu dengan gaya hidup apa pun, LG OLED GX membolehkan anda membuat ruang tamu yang anda mahukan, tidak kira sama ada anda lebih suka menggunakan warna minimalis atau berani, gaya tradisional atau kontemporari, atau apa sahaja.

IKLAN

TV yang dipasang di dinding adalah pilihan yang tepat

Televisyen yang dipasang di dinding mungkin memerlukan sedikit kerja untuk menyamar sebagai bingkai. Walaupun tidak semestinya berfungsi sebagai karya seni, sekurang-kurangnya anda boleh menggantungkan kepingan lain untuk membuat dinding galeri yang sangat mewah. Semua gambar atau karya seni yang dibingkai akan dilengkapi televisyen, jadi ia tidak akan kelihatan janggal.

Bukan Sekadar TV Kini Mampu jadi Hiasan
Waterfront Contemporary Home

televisyen yang dipasang di dinding dapat memberikan lebih banyak ruang untuk bergerak, yang menghasilkan kebebasan hiasan. Salah satu kelebihan televisyen yang terpasang di dinding adalah jumlah ruang yang terbuka di dalam bilik itu sendiri. Tanpa memerlukan kabinet TV, rak, atau unit hiburan, anda dapat memanfaatkan potensi ruang anda dengan cara apa pun yang anda pilih.

IKLAN

Contoh yang menonjol dari kategori yang semakin meningkat ini ialah LG Gallery Design televisyen. Dengan reka bentuk Galeri LG yang cantik, televisyen canggih menggabungkan faktor bentuk langsing yang menjimatkan ruang; estetika minimalis yang sesuai dengan dan meningkatkan gaya hiasan apa pun dengan kualiti gambar kelas pertama dan ciri-ciri canggih LG OLED TV yang terkenal.

LG OLED GX menjimatkan lebih banyak ruang daripada kebanyakan model yang boleh dipasang di dinding kerana ia tidak memerlukan kotak yang berasingan – bingkai langsingnya dengan bijak menempatkan semua komponen yang diperlukan dan pelekap dinding yang direka khas. Kesempurnaan reka bentuk flush-to-the-wall dengan serta-merta menambah nilai persekitaran anda, meningkatkan aliran dan menyesuaikan dengan mudah dengan cara yang anda gemari. Ia dilengkapi dengan pelekap yang membolehkannya menggantung sepenuhnya di dinding. Anda tahu, berbanding dengan pelekap dinding clunkier yang menyebabkan TV anda tidak menarik.

IKLAN
Bukan Sekadar TV Kini Mampu jadi Hiasan
LG Gallery Design TV

Memenuhi keperluan hiburan anda

Ini bukan TV sebenar jika tidak membawa ciri hiburan asas, yang meliputi kemampuannya untuk menghidupkan filem, rancangan TV, sukan, dan permainan seperti sebelumnya. Anda sentiasa boleh memilih TV dengan panel OLED dengan piksel pencahayaan sendiri yang dihidupkan dan dimatikan secara berasingan, menghasilkan warna yang lebih semula jadi, kontras yang lebih besar, dan perincian sehingga nyata sehingga anda dapat menyentuhnya secara praktikal. Sebagai contoh, LG OLED GX dipenuhi dengan fitur yang memperkaya pengalaman hiburan di rumah, seperti Dolby Vision IQ, Dolby Atmos dan Filmmaker Mode, dan pelbagai pilihan aplikasi streaming yang menyediakan pelbagai kandungan premium yang menakjubkan.

Bukan Sekadar TV Kini Mampu jadi Hiasan
LG Gallery Design TV

TV yang hebat bukan sahaja dapat meningkatkan kenikmatan menonton anda, tetapi juga memberi anda lebih banyak pilihan reka bentuk dalaman dan membolehkan anda mendapatkan kembali ruang tamu. Sama ada baru yang normal atau yang kembali normal, TV yang boleh melakukan semua perkara yang baik.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI