Petaling Jaya, Malaysia – Peralatan rumah Bosch, sebuah jenama global yang dipercayai di sektor perkakas rumah telah melancarkan Pusat Pengalaman Bosch baru hari ini. Cawangan kedua di negara ini, adalah sebahagian daripada kerjasama dengan Tan Boon Ming (TBM), rangkaian kedai elektrik. Pusat ini merupakan kedai sehenti untuk membantu pengguna menemui pelbagai peralatan rumah untuk menjadikan kehidupan seharian lebih mudah.

Pusat Pengalaman Bosch 1,500 kaki persegi menyediakan pengguna dengan pengalaman mendalam untuk menikmati interaksi tangan dengan peralatan rumah Bosch terkini untuk mempamerkan bagaimana produknya dengan ciri keselamatan dan teknologi canggih memudahkan kerja rumah dan meningkatkan kehidupan seharian daripada pengguna.

Pusat ini juga dibina mengikut tiga prinsip panduan; Rumah, Kehidupan dan Rakan. Home memaparkan bagaimana teknologi Bosch sesuai dengan rumah anda,  Life akan menjadi lebih mudah dengan Bosch, melalui pelbagai peralatan yang direka untuk memenuhi keperluan anda, dan Friend adalah apa yang dapat anda gelarkan kepada Bosch – konsisten dan membantu setiap langkah.

Bosch Experience Centre ; Pusat Sehenti Inovatif Terbaik Buat Pengguna Di Malaysia

“Selama bertahun-tahun, peralatan rumah Bosch telah menyumbang untuk menjadikan kehidupan seharian rakyat Malaysia lebih mudah. Hari ini, dengan pelancaran Pusat Pengalaman kami yang baru, kami berhasrat untuk menggalakkan pengguna dengan meneroka dunia peralatan Bosch. Kami juga teruja untuk memberi inspirasi kepada mereka tentang reka bentuk dapur mereka, sebagai sebahagian daripada kerjasama kami dengan TBM, “kata Gary Te, Ketua Pegawai Eksekutif, Bosch Home Appliances Sdn. Bhd. Malaysia

IKLAN

Untuk menonjolkan kemudahan penggunaan penyelesaian memasak Bosch yang luar biasa, Chef Khoo Jian Wei mengadakan demonstrasi memasak khas. Menggunakan pelbagai peralatan rumah Bosch seperti hud Pulau Siri 6, Siri 8 Flexinduction terbina dalam hob dan Siri 8 Terbina Dalam, Chef Khoo Jian Wei memasak Teriyaki Chicken Roulade, Smoked Salmon dengan Keju Krim dan Chives, Kepiting Daging Quiche, dan Truffle Cendawan Tart untuk para tetamu untuk mengalami cara mudah untuk menyempurnakan keputusan memasak.

 

The Series 8 Oven, menyediakan setiap hidangan untuk kesempurnaan

IKLAN

Satu kawasan paparan ialah Tembok Bosch Brand dengan ketuhar Siri 8. The Series 8 Oven dengan kombinasi ideal PerfectBake yang dikendalikan oleh sensor dan fungsi PerfectRoast. Ketuhar menunjukkan kemajuan yang tepat dari hidangan dimasak, dan secara automatik menyesuaikan tetapannya untuk menjamin hasil yang sempurna.

Bosch Experience Centre ; Pusat Sehenti Inovatif Terbaik Buat Pengguna Di Malaysia

Penyelesaian inovatif untuk kehidupan di rumah

IKLAN

Pusat Pengalaman Bosch juga akan mempamerkan pelbagai peralatan rumah dari dapur, peti sejuk, penjagaan dobi dan penyejuk wain. Pemilik rumah yakin bahawa terdapat warisan kualiti dan perkhidmatan terbaik memenuhi inovasi yang dicipta untuk kehidupan, dan sentiasa mampan.

Semua peralatan rumah Bosch bertujuan menjadikan setiap hari lebih mudah melalui kualiti yang dapat dilihat, penyelesaian yang mudah dan reka bentuk autentik yang memenangi anugerah. Peralatan datang dengan ciri-ciri automatik yang membolehkan pemilihan satu klik mudah. Setiap butiran peralatan Bosch telah direka, dihasilkan dan diuji dengan teliti oleh para jurutera untuk memenuhi piawaian kualiti, prestasi dan kemudahan yang ketat.

Dalam masa terdekat di Malaysia, Bosch berhasrat untuk memperkenalkan Home Connect, yang menghubungkan peralatan ke peranti pegang tangan melalui Wi-Fi dan membolehkan pengguna membuat rumah mereka lebih pintar dan lebih cekap tenaga.

“Dari peti sejuk elektrik yang pertama pada tahun 1933, kepada peralatan pintar rumah yang siap sedia, kami sentiasa menawarkan kesempurnaan teknikal pengguna dan kebolehpercayaan mutlak. Misi utama kami menjadi rakan kongsi yang mendorong kami untuk meningkatkan kehidupan dengan mewujudkan peralatan yang efisien dan kegembiraan untuk digunakan untuk lebih ketenangan fikiran. Hari ini, kami gembira dapat terus menyediakan pengguna dengan warisan inovasi yang dikenali Bosch di negara ini. “Tambah Te.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI