Akhirnya, masa yang dinanti-nantikan oleh orang ramai sepanjang tahun bagi mendapatkan tawaran hebat sempena perayaan Krismas kini telah pun menjelang tiba. 

Platform aplikasi penghantar makanan terkemuka tanah air, foodpanda ini telah bersedia untuk ‘Menyebarkan Keriangan Seperti Panda’ dan meraikan musim perayaan dengan pelbagai tawaran menarik bersama foodpanda yang pasti akan seribu kegembiraan kepada penggunanya sempena sambutan perayaan Krismas tahun ini. 

Bersempena Sambutan Perayaan Krismas Tahun Ini, foodpanda Ambil Langkah Inisiatif Tawaran Diskaun Sebanyak 40% Kepada Pengguna 

Pengarah Urusan foodpanda Malaysia, Sayantan Das ketika mengulas mengenai tawaran foodpanda pada musim Krismas kali ini berkata, “Falsafah ‘Hidup Gaya Panda’ berteraskan kepada bagaimana pengguna kami boleh membuat persiapan Krismas dengan tenang, kerana foodpanda akan memenuhi segala keperluan perayaan anda. 

“Sama ada pengguna memerlukan hidangan yang lengkap, bahan masakan, mahupun barangan perhiasan rumah, foodpanda berhasrat untuk membolehkan anda menikmati musim perayaan ini tanpa perlu bersusah payah dan bersesak-sesak membeli-belah untuk Krismas. 

“Kami dan rakan-rakan kongsi kami sememangnya berasa sangat gembira kerana dapat membawakan pelbagai pilihan yang menarik untuk rakyat Malaysia,” katanya lagi.

IKLAN

Bersempena Sambutan Perayaan Krismas Tahun Ini, foodpanda Ambil Langkah Inisiatif Tawaran Diskaun Sebanyak 40% Kepada Pengguna

Bagi mereka yang meraikan sambutan perayaan Krismas, makanan adalah sama pentingnya dengan pengalaman saling bertukar hadiah. 

Tahun ini, daripada bersusah payah memasak di dapur, nikmati kemudahan foodpanda dan luangkan lebih banyak masa berharga dengan orang yang tersayang dengan memilih vendor dine-in foodpanda, yang menyediakan pelbagai pilihan hebat untuk sebarang majlis sambutan perayaan. Antaranya:

·       Cafe-Cafe 

IKLAN

·       The Bee 

·       Bestow Cafe

Sambutan perayaan tahun ini pasti bertambah meriah dengan hidangan makanan bertemakan Krismas! Sempena musim perayaan ini, foodpanda ingin Menyebarkan Kegembiraan Seperti Panda, dan menghadiahkan pengguna dengan potongan sebanyak 40% bagi pesanan minimum RM25.00. Untuk menebus diskaun tersebut, gunakan kod: PESTAPANDA.

IKLAN

Selain itu, foodpanda juga sentiasa mahu memastikan ada sesuatu yang menarik untuk dimiliki oleh setiap orang khusunya buat si kecil yang berada di rumah, apa kata kalau kita menghadiahkan mereka keajaiban Krismas dengan kelengkapan set mainan jenama LEGO Malaysia? Bawakan kegembiraan dan keriangan ke dalam musim perayaan ini, dan benarkan mereka bermain dan belajar pada masa yang sama. 

  • LEGO Duplo Floating Red Panda Bath Toy kini boleh didapati di pandamart untuk hanya RM 49.90.
  • Nikmati diskaun sehingga 15%
  • Pembelian set LEGO akan melayakkan anda menerima hadiah percuma 
  • Pembeli yang paling banyak berbelanja berpeluang untuk memenangi LEGO Flower Bouquet Set bernilai RM 269.90
  • Tempoh kempen bermula dari 16 Disember hingga 29 Disember

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Bersempena Sambutan Perayaan Krismas Tahun Ini, foodpanda Ambil Langkah Inisiatif Tawaran Diskaun Sebanyak 40% Kepada Pengguna

Baca artikel berikutnya: Tip Bagaimana Untuk Memilih Sofa Ruang Tamu Yang Betul

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI