tandas2

Ramai yang tak sedar antara punca sempit rezeki di dalam ruamh tangga berpunca dari perkara-perkara yang remeh seperti kencing berdiri, selalu bermuram dan bimbang, buruk sangka terhadap orang, suka berhutang, pemalas dan sebagainya.

Ada lagi satu punca yang ramai tak sedar atau mungkin tak tahu yang boleh menyebabkan rezeki sempit. Seperti yang dikongsikan oleh Siti Nadiah, punca tersebut disebabkan oleh tandas yang kotor

Hari ini saya dapat satu perkongsian dan ilmu yang sangat-sangat berguna.

PERTAMA
Apa yang anda perlu lakukan adalah pergi tengok kat BILIK AIR (TANDAS) DALAM rumah anda. Mesti bilik air dalam rumah. Kalau bilik air di luar rumah – korang termasuk dalam zon selamat.

KEDUA
Tolong baca sampai habis kenapa BILIK AIR PUNCA REZEKI TERSEKAT.

Dalam Islam memang kita tahu bahawa Bilik Air adalah tempat tinggal SHAITON & JIN. Malah disitu jugalah meraka beranak-pinak.

IKLAN

Tadi anda dah tengok bilik air anda kan? Adakah bilik air anda ada ciri-ciri seperti dibawah?

AWAS! Tandas Kotor Antara Punca Rezeki Sempittandas kotor

IKLAN
  • Adakah bilik air anda bersih seperti ini?
  • Lantai & Mangkok Tandas Kotor Kekuningan?
  • Bila pijak lantai rasa licin sebab dah berlumut hijau, hitam?
  • Sinki dalam bilik air berkerak?
  • Bau bilik air anda setaraf tandas awam?
  • PINTU BILIK AIR SENTIASA TERBUKA?

Bila bilik air kotor, Shaiton & Jin akan bersuka ria membiak dan beronggeng sakan. Bila pintu bilik air sentiasa terbuka, maka seronoknya Shaiton & Jin keluar dan berjoget lambak dalam rumah kita.

Bilik Air Kotor Jadikan Rezeki Payah Masuk
Maka dari situ punca REZEKI KITA TERSEKAT!
MACAM MANA?

IKLAN

Shaiton dan Jin akan meruntuhkan KASIH SAYANG yang juga rezeki dalam sebuah keluarga. ANAK JADI BIADAP, ISTERI HILANG HORMAT PADA SUAMI, SUAMI PEMALAS!

SIFAT-SIFAT NEGATIF – akan banyak dalam diri kita contohnya – IRI HATI, CEPAT SENTAP, RASA DIRI SELALU BETUL ORANG LAIN SALAH, SOMBONG, BONGKAK, LUPA ALLAH (Tak solat, puasa dan berzakat).

BILA KITA MELAKUKAN SESUATU PERNIAGAAN, EMOSI KITA HARUSLAH STABIL. Bila emosi tak stabil, mental lemah & sifat malas berkuasa. Macam mana nak berniaga?

BERMULA HARI INI – KENA RAJIN BASUH BILIK AIR.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI