Tahukah anda, walaupun permukaan luaran tilam katil anda nampak bersih dan tidak mempunyai sebarang kesan kekotoran yang mengelikan padanya tetapi terselindung dengan debu-debu habuk yang tebal tidak boleh kelihatan dengan mata kasar. 

Jadi, mungkin ada di kalangan anda yang berasa tilam katil anda bersih tanpa sebarang kuman meski telah kerap menukar sarung cadar tilam katil anda. Tetapi sebenarnya tidak, masih ada debu-debu habuk hama yang terperangkap di permukaan tilam katil anda. 

Apabila permukaan tilam katil anda terperangkap dengan pelbagai debu habuk hama dan sebagainya, sudah pasti membuatkan waktu tidur anda berasa kurang selesa dan gatal seluruh badan. 

Walaupun Luaran Nampak Bersih, Sebenarnya Tilam Katil Anda Terselindung Dengan Habuk Hama Yang Banyak

Oleh itu, apa kata sebagai langkah permulaan bagi mencegah atau untuk mengatasi masalah tersebut adalah dengan membersihkan permukaan tilam katil anda. Bagaimana caranya? 

IKLAN

Mungkin ada di kalangan anda yang tertanya-tanya bagaimana untuk membersihkan tilam katil anda atau berasa sukar untuk melakukannya, betul tak? Tidak perlu lagi bimbang kerana kini sudah ada cara yang mudah untuk membersihkannya tanpa berbelanja besar pun! 

Walaupun Luaran Nampak Bersih, Sebenarnya Tilam Katil Anda Terselindung Dengan Habuk Hama Yang Banyak

Apa yang cuma anda perlu lakukan adalah membersihkan permukaan tilam katil anda dengan menggunakan Power Suction Vacuum khas ini. Peralatan elektrik ini dipercayai berkesan untuk menyedut segala habuk hama yang ada di permukaan tilam katil anda sehingga bersih. Lihat hasilnya!

IKLAN

Walaupun Luaran Nampak Bersih, Sebenarnya Tilam Katil Anda Terselindung Dengan Habuk Hama Yang BanyakSekiranya anda ingin mendapatkan peralatan elektrik ini, anda boleh memilikinya dengan membuat pembelian secara dalam talian di aplikasi Shopee. Klik di sini untuk pembelian. 

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

IKLAN

Walaupun Luaran Nampak Bersih, Sebenarnya Tilam Katil Anda Terselindung Dengan Habuk Hama Yang Banyak

Baca artikel berikutnya: Jangka Masa Pinjaman Akan Bertambah, Adakah Digalakkan Untuk Membuat Pembiayaan Semula Pinjaman Rumah?

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI