Feature wall wainscoting dah, shiplap pun dah dan kali ni kita lihat pula Flute Panel. Penal PVC ini lah yang selalu digunakan untuk membina dinding cantik di hotel-hotel dan kediaman mewah. Ia juga salah satu elemen yang digunakan untuk membina hideen door dengan mudah.

Menariknya, impak visual flute panel ni menjadikan sesuatu ruang lebih tinggi dan besar. Sekarang nak beli flute panel ni pun mudah je. Boleh beli secara online. Teknik memasang sama seperti wainscoting dan shiplap iaitu dengan menggunakan Xbond Adhesive.

IKLAN
IKLAN
IKLAN

Fluted wall panel ni boleh beli online di shopee je. Boleh klik link yang disediakan https://invol.co/cl599rw