Tidak dinafikan, apabila tilam katil sudah lama digunakan pasti ada kesan kekotoran yang melekat dan sukar untuk dibersihkan. Jika mahu dicuci dengan cara biasa, anda akan berdepan dengan masalah kesukaran untuk mengangkat tilam keluar untuk mencucinya. 

Tetapi kini, anda tidak perlu berasa bimbang dan khuatir kerana sudah ada kaedah mudah untuk mencuci kesan kekotoran pada tilam pada anda, nak pula yang sudah berpeta dan mengelikan. 

Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran

Untuk pengetahuan anda, sebenarnya kini ada cara yang mudah untuk mencuci kesan kekotoran pada tilam anda hanya dengan menggunakan satu bahan pencuci sahaja. Jadi sudah pasti ia memudahkan kerja mencuci anda.

Anda disarankan untuk mencuci tilam anda dengan bahan pencuci ‘Multi Purpose Foam Cleaner’ ini. Bahan pencuci ini sangat mudah untuk digunakan dan anda boleh mengikut cara pembersihan seperti di bawah.

IKLAN

Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran

Lihat hasilnya, ternyata sangat menakjubkan dan permukaan tilam katil anda terlihat bersih tanpa sebarang kesan kekotoran. Betul tak? Selamat mencuba!

IKLAN

Sekiranya anda ingin mendapatkan ‘Multi Purpose Foam Cleaner’ ini dengan membuat pembelian di aplikasi Shoppe. Klik di sini untuk membuat pembelian.

Sumber: Facebook Pemburu Tiket Murah 

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Tilam Lama Sudah Berpeta? Ini Cara Mudah Untuk Hilangkan Kesan Kotoran

Baca artikel berikutnya: ‘Free Postage’ Bagi Semenanjung Malaysia Kecuali Sabah & Sarawak, Wajarkah Untuk Dimansuhkan?

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI