Ada di kalangan anda yang sememangnya pencinta dengan taman tema air dan gemar melakukan aktiviti lasak serta menyeronokkan? Ini satu khabar gembira buat anda semua! 

Sebuah taman tema air terbaru, SplashMania di bawah kendalian dan projek pembangunan oleh Gamuda Land bakal dibuka dan beroperasi secara rasmi pada Januari depan. Untuk maklumat anda, taman tema air SplashMania dengan keluasan tanah 18 ekar ini telah dibina di kawasan perbandaran baharu di Gamuda Cove, Selangor.

Dengan saiz keluasan tanah yang telah dibangunkan, anda boleh merasai pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ di taman tema air SplashMania! Sangat menakjubkan!

Apa yang telah menarik perhatian IMPIANA, taman tema air SplashMania ini dibina dan dibangunkan dengan kawasan persekitaran lebih daripada 70% tumbuhan pokok semula jadi. Dengan ini, sudah pasti taman tema air ini akan mempunyai persekitaran yang segar serta menenangkan.

Bakal Dibuka Secara Rasmi Pada Januari Depan, Rasai Pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ Di Taman Tema Air SplashMania!

Bakal Dibuka Secara Rasmi Pada Januari Depan, Rasai Pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ Di Taman Tema Air SplashMania!

IKLAN

Bukan itu sahaja, taman tema air SplashMania bakal menyediakan sebanyak 24 gelongsor air mengagumkan dan mempunyai lebih 15 tarikan utama yang menarik kepada para pengunjung. Sudah pasti, para pengunjung yang bakal datang di taman tema air SplashMania akan merasai pengalaman yang menyeronokkan!

Dengan pembukaan secara rasmi bermula pada awal tahun hadapan, taman tema air SplashMania mensasarkan sebanyak 800,000 pengunjung yang bakal berkunjung ke taman tema air tersebut sehingga penghujung tahun.

Bakal Dibuka Secara Rasmi Pada Januari Depan, Rasai Pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ Di Taman Tema Air SplashMania! Bakal Dibuka Secara Rasmi Pada Januari Depan, Rasai Pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ Di Taman Tema Air SplashMania!

IKLAN

Jadi, tunggu apa lagi? Mesti ramai yang sudah tidak sabar dan berasa amat teruja dengan pembukaan taman tema air SplashMania yang bakal dibuka tidak lama lagi.

Untuk lebih info dan maklumat lanjut, sila layari di laman sesawang rasmi SplashMania.

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

IKLAN

Bakal Dibuka Secara Rasmi Pada Januari Depan, Rasai Pengalaman ‘When Nature Meets Fun’ Di Taman Tema Air SplashMania!

Baca artikel berikutnya: Temple Tree Resort Langkawi Sangat Menakjubkan, Rasai Pengalaman Bersama IMPIANA

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI