Memiliki sebuah rumah sempurna dari segi keluasan dan kemasan dalaman semestinya menjadi idaman ramai pemilik di luar sana. Sudah pastinya sebagai pemilik rumah yang sudah bertambah isi keluarga akan ingikan kehidupan yang lebih baik dan selesa untuk keluarganya. Begini juga dengan kisah pemilik rumah Semi-D ini.
Beliau telah merancang dengan baik untuk mendapatkan sebuah rumah yang selesa untuk didiami keluarga serta anak-anak yang sedang membesar dengan lebih sempurna.

Perancangan keseluruhan untuk sebuah rumah ini pastinya sudah menelan belanja yang banyak, inilah yang terfikir di dalam kotak fikiran anda sekarang bukan? Tetapi beliau bijak dalam mengatur langkah dengan memilih Pereka Seni Reka Bentuk Dalaman Mamyhome yang mampu membuatkan persoalan pada belanja yang besar tadi menjadi lebih relevan dengan apa yang diingini oleh pemilik ini.

Sebelum~Selepas: Semi-D Agam Di Cyberjaya Yang Di Rancang Dengan Baik Ini Hasilnya Sebelum~Selepas: Semi-D Agam Di Cyberjaya Yang Di Rancang Dengan Baik Ini Hasilnya

Cabaran untuk menyiapakan rumah ini adalah apabila pemilik inginkan kediaman ini disiapkan dengan cepat tetapi dalam masa yang sama Pereka Hiasan Dalaman Mamyhome yang ingin menjaga kualiti yang terbaik untuk setiap pelanggannya membuatkan ini satu besar yang harus mereka jaga dalam melunaskan permintaan pelanggan. Mengambil masa selama empat bulan untuk menghasilkan ruang utama yang ditekankan oleh pemilik, seperti ruang tamu ini.

IKLAN

Sebelum~Selepas: Semi-D Agam Di Cyberjaya Yang Di Rancang Dengan Baik Ini Hasilnya

Kediaman ini disiapkan mengikut fasa dan bajet yang telah dirancang dengan sempurna dan baik oleh pemilik rumah ini bersama Mamyhome. Inilah maksud rancang yang sebenarnya untuk semua pemilik rumah diluar sana. Tidak mengapa jika anda belum mempunyai wang yang secukupnya dengan konsep yang anda inginkan. Anda hanya perlu rancang sebaiknya bagi menghasilkan rumah yang anda miliki adalah sebuah rumah idaman.

IKLAN

Sebelum~Selepas: Semi-D Agam Di Cyberjaya Yang Di Rancang Dengan Baik Ini Hasilnya Sebelum~Selepas: Semi-D Agam Di Cyberjaya Yang Di Rancang Dengan Baik Ini Hasilnya

Selain itu, cabaran untuk mandapatkan hasil sebuah ruang tamu, ruang makan serta dapur kering yang cukup memukau ini dalam elemen serta sentuhan elegan di setiap perincian bukanlah satu perkara yang mudah. Jika diperhatikan pelan lantai untuk ketiga ruanh ini berada dalam kedudukan yang sama. Segmentasi ruang tanpa dinding yang diolah masuk kedalam sentuhan magis Mamyhome untuk ruang tamu, ruang makan dan dapur kering membuatkan susun atur keseluruhan nampak lebih harmoni dan rapi.

IKLAN

IMPIANA bawa anda untuk melihat hasil kediaman Semi-D pilihan kali ini dengan sentuhan magis dari Pereka Seni Reka Bentuk Dalaman, Mamyhome.

Nak macam-macam info lagi? Join Channel Telegram Geng Laman IMPIANA

https://t.me/GENGLAMANIMPIANA

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI