Kita tahu, jika duduk di pangsapuri, mesti susah nak dapat dalamannya yang lawa-lawa. Tetapi jangan risau, dengan adanya pereka design dari NU INFINITY, anda pasti akan dapat jumpa rumah di pangsapuri dengan design-design yang lawa dan selesa. Sebagai contoh, The Ethereal ini. Keluasan dalamnya tidaklah besar mana tapi NU INFINITY mampu untuk mengubahnya menjadi satu rumah yang seperti banglo mewah dalamannya.

Ruangan Dalam Kecil Tapi Designya Seperti Banglo? Mustahil! Anda Pasti Terkejut Dengan Pangsapuri Ini!

Pangsapuri yang berukuran keluasan 1,300 kaki persegi ini, mempunyai 2 bilik tidur di tengah-tengah Bukit Bintang ini melambangkan konsep kemewahan dan kelas. Siapa sangka, pangsapuri yang anda lihat seperti di luar negara, sebenarnya hanya di Malaysia sahaja. Haaa, jangan main-main. Ingat orang Malaysia tak mampu ke buat rumah macam ini. Hahahaha. Seterusnya, Ruang tamu dan ruang makan dahulunya dibelah 50/50, yang membuatkan ruang tamu kelihatan sempit. Kami meletakkan meja makan di sebelah pulau dapur, bersama-sama dengan gerbang luar biasa yang diperbuat daripada cermin hitam, untuk mencipta titik fokus yang indah. Almari pakaian paparan terapung dicipta untuk mencapai ketelusan visual di dalam bilik tidur. Untuk mencipta suasana yang menyenangkan dan canggih, warna dinding kemuncak dipilih. Garisan cat yang diserlahkan diletakkan pada ketinggian ini untuk memberikan kawasan kesan visual yang lebih besar pada paras mata.

IKLAN

Ruangan Dalam Kecil Tapi Designya Seperti Banglo? Mustahil! Anda Pasti Terkejut Dengan Pangsapuri Ini!

Ruangan Dalam Kecil Tapi Designya Seperti Banglo? Mustahil! Anda Pasti Terkejut Dengan Pangsapuri Ini!

IKLAN

Selain dari itu, ketinggian rumah ini, lagi menambahkan kemegahan rumah di pangsapuri ini, kerana jikalau berada di tingkat bawah, kita akan banyak melihat kereta dan boleh menyebabkan pencemaran bunyi. Tapi tidak bagi rumah ini, kerana rumah ini berada di tingkat atas dan orang yang duduk di rumah itu, akan berasa lebih tenang dengan keindahan permandangannya dari aras tinggi.

IKLAN

Jadi, sesiapa yang gemar dengan tempat yang tinggi dan suka keadaan yang sunyi atau inginkan privasi, The Ethereal dari NU INFINITY ini lah, sesuai untuk dimiliki.

Sumber: NU INFINITY Sdn Bhd (https://nuinfinity.com/project/the-ethereal/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI