Bilik mandi adalah salah satu tempat yang paling penting dalam rumah kita. Jika tidak ada tempat mandi, bagaimana kita hendak membersihkan diri dan membuang segala kekotoran yang ada dalam diri kita. Salah satu tempat yang penting dalam bilik mandi adalah tandas duduk yang kita sering membuang hadas kecil dan hadas besar ataupun orang lama-lama panggil Jamban. Tetapi, zaman dahulu, jamban hanyalah mencangkuk dan ia kadang-kadang memberi risiko yang tinggi seperti terjatuh sebab licin atau warga emas yang tidak mampu tamping lutut mereka untuk mencangkung. Oleh kerana itu, tandas duduk adalah solusi yang telah dicipta pada zaman kini dan kalau kita lihat juga, pada sekarang, bermacam-macam bentuk dan jenis tandas duduk telah dicipta demi keselesaan orang ramai. Jadi, di sini saya akan memberi beberapa cadangan tandas duduk yang anda boleh ada di rumah anda.

American Standart (Amstad) Flexio One Piece Toilet

Ke-Nyaman-An Tandas Duduk Ini Membuatkan Anda Khayal

IKLAN

Tandas duduk jenis begini memiliki tempat duduk yang bergaya. Produk ini dicipta dalam gaya minimalis dan sesuai untuk kegunaan domestik dan perniagaan, selaras dengan gaya American Standard tradisional. Peranti ini selain mempunyai reka bentuk asas, turut memberikan keselesaan kepada pelanggannya. Supaya anda dan keluarga boleh menjalankan perniagaan anda di tandas tanpa diganggu. Almari ini bertujuan untuk boleh diakses oleh pelbagai pengguna, termasuk golongan muda, warga emas dan orang kurang upaya. Tambahan pula, lekukan pada tandas direka bentuk dengan mengambil kira ergonomik, jadi ia lebih menyenangkan untuk badan dan tidak menyebabkan kesakitan.

TOTO CW 421 J

IKLAN

Ke-Nyaman-An Tandas Duduk Ini Membuatkan Anda Khayal

Anda inginkan tempat duduk tandas yang selesa, tetapi anda tidak dapat mencari tempat duduk tandas yang sesuai di bilik mandi kecil anda? Ia bukan satu isu kerana anda boleh mencari tandas yang sesuai untuk bilik mandi kecil. Toto CW 421 J ialah jenama tandas yang baik dan sesuai untuk dipilih. Saiz tandas ini agak minimalis jika dibandingkan dengan tandas lain, dan ia hampir separuh saiz tandas lain. Akibatnya, tandas ini tidak akan mengambil banyak ruang di bilik mandi anda dan masih akan meninggalkan ruang untuk barangan lain. Kebanyakkan tandas duduk di Malaysia adalah jenis seperti ini. Jadi, tidak perlu ragu-ragu lagi untuk memilihnya.

IKLAN

Konklusinya, tandas duduk ini amatlah penting dan banyak fungsinya. Cuma kita sahaja yang perlu pandai mencari dan pastikan kita memilihnya dengan betul dan selesa untuk diletakkan dalam rumah kita.

Sumber: Product Nation (https://productnation.co/id/20025/closet-duduk-berkualitas-bagus-indonesia/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI