Shower, siapa sahaja tidak suka akan shower di rumah. Semua orang meminati ada shower dirumah kerana shower mengeluarkan air yang sangat banyak dan mampu membasahi dan celah-celah badan. Dari situ kita dah boleh tahu, ia amat menjaminkan kebersihan badan kita. Tetapi, jika ada pemanas air di shower kita, fuhh. Memang mantap! Hahahaha. Oleh sebab itu, harini saya akan menceritakan atau mengrekomendasikan beberapa alat pemanas air mandi yang terbaik anda boleh ada di rumah anda.

MIDEA WATER HEATER (NON-PUMP) MWH-38Q

Rekomendasi Pemanas Air Di Bilik Mandi Yang Terbaik Anda Boleh Dapat

Produk ini mempunyai kemampuan atau kelebihan dalam segi perlindungan overheating, ELCB built-in dan perlindugan dari bakteria. Akan tetapi, kelebihan utamanya adalah produk ini mempunyai harga yang berpatutan. Elemen pemanas kuprum digunakan dalam pemanas air pantas jenis ini. Suhu air yang ideal semasa membersihkan badan pada waktu pagi juga boleh ditetapkan dengan mudah berkat kawalan suhu elektronik tanpa langkah.

Tambahan pula, bahagian luar produk ini diperbuat daripada bahan kalis air IP25, yang melindunginya daripada pancutan air tekanan rendah yang datang dari mana-mana arah. Akibatnya, walaupun anda mandi lama, pemanas air terhebat ini selamat digunakan. Ia mempunyai perlindungan pemanasan anti-kering, yang menghalang pemanas air ini daripada rosak atau terbakar jika digunakan semasa tiada aliran air. Kejutan elektrik akan dielakkan dengan menggunakan perlindungan pembumian.

ALPHA WATER HEATER IM9EP

IKLAN

Rekomendasi Pemanas Air Di Bilik Mandi Yang Terbaik Anda Boleh Dapat

Rekaan produk ini pula, kelebihan yang ada adalah bentuk rekaannya kompak dan boleh diletakkan di bilik mandi yang kecil. Bukan itu sahaja, ia datang sekali dengan air pancuran hujan dan air pancuran tersebut, apabila ditekan, ia mengeluarkan air minimum sebanyak 3 liter per minit. Selain daripada itu, pancuran mandi in dilengkapi dengan lima pilihan semburan. Mod mandi urutan, gabungan dan keselesaan akan memberikan anda kesegaran yang berpanjangan.

Tambahan lagi, ia mempunyai lampu penunjuk yang akan bertukar daripada hijau kepada merah jika terdapat masalah dengan sambungan elektrik rumah anda. Akibatnya, anda boleh menggunakan pemanas air ini tanpa kebimbangan.

IKLAN

Pemanas air ini dibina dengan bahan kalis percikan di bahagian luar supaya air tidak boleh masuk dan merosakkan sistem dalaman pemanas dan paling ketara ialah, walaupun semasa menggunakan pam jenis AC, pam tidak mengeluarkan bunyi yang kuat atau memekakkan telinga.

PENSONIC TOUCH SMART WATER HEATER T1100SWH-E

Rekomendasi Pemanas Air Di Bilik Mandi Yang Terbaik Anda Boleh Dapat

IKLAN

Pensonic, jenama ini, siapa je yang tak kenal. Boleh dikatakan, seluruh rakyat Malaysia, menggunakan produk yang dikeluarkan oleh Pensonic kerana kesemua produk dari Pensonic adalah bagus-bagus dan cemerlang. Okay, kita pergi kepada apa yang bagus tentang produk ini.

Kecanggihannya produk ini, pengguna hanya perlu memuat turun aplikasi Toush pada telefon pintar mereka untuk mengendalikan peranti yang menyokong sambungan Wi-Fi ini dari jauh. Anda juga mungkin melihat berapa banyak air dan kuasa yang digunakan setiap kali ahli keluarga anda mandi. Aplikasi yang sama juga akan memaklumkan anda jika terdapat sebarang kerosakan pada pemanas air. Paling bagusnya produk atau jenama Pensonic ini, ia mendapat pensijilan SIRIM, jadi anda tidak perlu risau tentang keselamatannya.

Pada hakikatnya, ia menggunakan teknologi pemanasan dari United Kingdom, yang menyediakan pengguna dengan keberkesanan pemanasan sehingga 95%. Pemanas air pantas jenis ini juga mempunyai lampu penunjuk suhu yang berubah warna bergantung pada suhu air.

Jadi, itulah beberapa jenama atau produk alat pemanas air mandi yang terbaik boleh didapati di pasaran. Semoga anda cepat-cepat membelinya dan mandi dengan penuh tenang.

Sumber: ProductNation (https://productnation.co/my-bm/27703/water-heater-terbaik-malaysia/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI