Nak raya ni antara perhiasan rumah yang akan dibeli atau tukar adalah seperti karpet, langsir sarung kusyen dan sebagainya. Tapi dinding yang polos tu tak lengkap jika tiada dekor yang menceriakannya. Kebiasaanya, hiasan dinding yang akan dipilih adalah bingkai gambar. Untuk raya ni, Impiana nak bagi percuma wall art yang boleh anda print sendiri.

Terpulang kepada anda, sama ada nak guna frame biasa atau canvas frame. Yang penting, rekabentuk yang impiana bagi ni tengah jadi fenomena di luar negara. Dengan gabungan perkataan berunsurkan islam. wall art ni di reka berdasarkan konsep moden. Bila dinding rumah pun cantik, barulah #betulbetulraya

Bagi yang berminat, boleh lah muat turun dengan menekan perkataan berwarna biru disetiap gambar yang tertera

wall art Bismillah [klik sini]

wall art alhamdulillah [klik sini] 

wall art bunga raya [klik sini]

wall art bunga tropika [klik sini]


Susun ikut kreatif anda


 

Komen anda