Terkenal dengan reka bentuk dan ketukangan inovatif, Royal Selangor sekali lagi menawarkan pelbagai aksesori meja dan rumah. Lebih istimewa untuk tahun baru 2018, Royal Selangor telah bekerjasama dengan Cheah Wei Chun, pengasas perundingan CLANHOUSE, untuk projek memperkenalkan idea dan tip gaya rumah untuk tahun 2018 menggunakan pelbagai produk Royal Royal.

Setelah berada dalam industri reka bentuk selama lebih dari 25 tahun, perunding kreatif Cheah Wei Chun kerap menghasilkan imej dan kandungan untuk pelbagai jenama, selebriti dan penerbitan. Portfolionya termasuk seperti Chanel, Louis Vuitton, Moet Chandon dan Burberry. Seorang rakyat Malaysia yang kini berpusat di Singapura, Wei Chun juga menerima pelbagai anugerah daripada Anugerah Reka Bentuk Antarabangsa IDA, Anugerah Reka Bentuk Amerika dan Anugerah Rekaan Singapura.

IKLAN

“Saya telah bekerja dengan Royal Selangor selama bertahun-tahun, dari mereka bentuk kempen iklan mereka kepada risalah produk, jadi saya agak akrab dengan bukan hanya produk tetapi juga kedudukan dan arah jenama. Apabila Royal Selangor mendekati saya untuk projek ini, saya teruja melihat bagaimana saya dapat mengkaji beberapa produk mereka untuk mewujudkan beberapa idea rumah yang menarik dengan twist moden, kontemporari, “kata Wei Chun.

IKLAN

Menggunakan campuran koleksi klasik Royal Royal seperti The Imperial dan Erik Magnussen bersama beberapa koleksi terbaru mereka termasuk Streamline dan Blestings Celestial, Wei Chun telah mengumpulkan senarai idea yang sesuai untuk pelbagai tetapan dan gaya rumah.

IKLAN

Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018 Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018 Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018 Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018 Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018 Kolaborasi Bersama Royal Selangor Dan Wei Chun bawakan Home Styling Tips 2018

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI