Di dalam setiap rumah yang ada di Malaysia, mesti ada kipas siling. Lagi-lagi, di ruang tamu. Kalau kipas siling tak ada dekat ruang tamu, jenuhhh kita. Melainkan ada penghawa dingin, tak apa lah. Lagipun, suis kipas siling itu, mesti kita akan terus tekan apabila masuk ke rumah. Ia dah jadi seperti satu kewajiban dah. Oleh kerana itu, pemilihan kipas siling sangat penting dan di sini, saya akan menunjukkan beberapa kipas siling yang berbentuk moden dan cantik malah berkualiti kita yang boleh kita dapat di pasaran supaya ia sesuai dengan keselesaan keluarga.

Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin! Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin!

 

Mari kita saksikan senarai kipas angin siling yang terhangat sekarang ini.

MIDEA 5 BLADES CEILING FAN

IKLAN

Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin!

Kipas siling Midea 5 Blades ini, menjadi banyak tumpuan orang ramai kerana kipas ini mempunyai 5 bilah berjenis ABS dan kepanjangannya 56 inci yang sudah pasti dapat memberikan pusaran angin yang kuat dan laju. Bukan itu sahaja, kecanggihan kipas ini, ia boleh mengubah kelajuan kipas dengan 3 level. Dengan hanya 3 level kelajuan putarnya, sudah dapat menyejukkan suasana bilik atau dalaman rumah.

KHIND CEILING FAN 60” CF615

IKLAN

Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin!

Seterusnya adalah kipas siling Khind 60 inci CF615. Kipas ini hanya mempunyai 3 bilah sahaja tetapi dengan 3 bilah ini, ia sudah memadai kerana kipas ini diperbuat dari material logam. Panjang setiap satu bila tersebut adalah 60 inci. Kehebatan kipas ini yang saya boleh katakana, ia mempunyai 5 level kelajuannya dan pada level 1 sahaja, ia sudah mampu memusing dengan kelajaun 240m sepadu dalam masa seminit. Boleh bayangkan tak bagaimana kesejukkannya dari kipas itu.

DEKA DK50L CEILING FAN with LED LAMP

IKLAN

Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin!

Dan yang terakhir adalah kipas siling Deka DK50L yang di mana kipas ini mempunyai 4 bilah dan disertakan dengan lampu ditengahnya. Keunikkan atau kelainan kipas ini, lampu ditengah yang menjadi sasaran ramai orang. Ini kerana lampu tersebut mempunyai 3 pilihan cahaya lampu. Sangat berbaloi kipas ini kerana ia telah menjimat kita untuk memasang lampu siling jika tiada kerana kipas ini sudah datang sekali dengan lampu.

Maka, itu sahajalah yang dapat saya kongsikan jenis-jenis kipas siling yang terhangat sekarang ini di Malaysia pada tahun 2022. Jadi, apa tunggu lagi? Beli lah sekarang!

Sumber: Product Nation (https://productnation.co/my-bm/7328/kipas-siling-terbaik-malaysia/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI