Pecahkan kebuntuan anda dengan mengikuti direktori di bawah kerana kami sudah meneroka tempat tempat best untuk shopping perabot di Kuala Lumpur dan kawasan sekitar.

JOY Design Studio

Kedai perabot yang menawarkan perabot yang berkonsepkan scandinavian yang nampak lebih moden dan sleek dalam penataan. Harganya pula lebih berbaloi dengan kualiti yang ditawarkan kepada semua pelanggannya. Di Joy Design pelbagai rekaan moden yang boleh mengaburi mata peminatnya.

JOY Furniture

More Design

IKLAN

Sebuah kedai perabot yang juga memberi kepuasan kepada pembelinya, jangan tanya bab harga ya! Semestinya, harga yang cukup berbaloi dengan rekaan dan kemasan yang sempurna. Menariknya di Joy Design ini, anda boleh customize mengikut kehendak anda. Kemasan sofa juga anda boleh pilih, mungkin anda ingin gemarkan fabrik atau kulit. semuanya boleh dibuat di More Design. Menarik bukan!

MORE DESIGN

Harvey Norman

IKLAN

Siapa yang tidak kenal dengan jenama perabot Harvey Norman yang semestinya berkualiti tinggi. Harvey Norman menawarkan konsep moden dan kontemporari bagi pilihan semua golongan masyarakat. Kalau masuk ke Harvey Norman, semua perkakas ada. Ni nak raya ni kan pergi lah jengah diskaun mesti banyak.

IKLAN
Harvey-Norman

Maju Homes

Dah mula rambang mata dengan semua perabot yang ada. Maju Homes juga menawarkan pelbagia perabot, bukan sahaja set sofa atau set meja kopi. Pelbagai perabot yang sesuai untuk ruang kediaman anda. Konsep moden dan designer item ini membuatkan ramai akan mengilai set perabot di sini. Kalau anda tak percaya boleh la pergi lihat sendiri.

Majuhomes