KUALA LUMPUR – Jotun hari ini mengumumkan kerjasama bersama Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dalam usaha memulihara warna-warna bangunan dan laluan-laluan yang telah memudar di Kuala Lumpur, bersempena pelancaran cat Jotashield AntiFade Colours baharu dan ditambah baik.

Kerjasama dengan DBKL akan menyaksikan beberapa laluan-laluan dan bangunan di Kuala Lumpur dicat menggunakan Jotashield AntiFade Colours di dalam usaha bersama bagi melindungi dan meningkatkan penampilan lokasi-lokasi menarik ini. Inisiatif untuk memperindahkan jalan-jalan di Kuala Lumpur akan berlangsung secara berterusan antara Jotun dan DBKL dan merupakan kali pertama mereka berkerjasama.

Selama lebih 25 tahun, Jotun telah menjadi jenama pilihan bagi arkitek dan pereka yang mencari cat yang memberikan prestasi warna hebat dan mampu bertahan di bawah cuaca yang paling teruk. Cat Jotashield AntiFade Colours serba baharu kini memberikan prestasi warna hebat dengan perlindungan UV yang mampu bertahan 50% lebih lama berbanding sebelum ini dan dua kali ganda lebih tahan lama berbanding sebarang cat lain. Ia juga direka untuk bertahan sehingga 8 tahun. Mengecat semula laluan dan bangunan paling ikonik Kuala Lumpur dengan Jotashield AntiFade Colours memastikan prestasi warna bertahan lama bagi memastikan bangunan tersebut kekal cantik dan menarik.

IKLAN

Bersama dengan kempen ini, DBKL kini melaksanakan projek baharu bersama Think City untuk membaik pulih laluan di Kuala Lumpur dan membina persekitaran kehidupan berdaya tahan bagi penduduk tempatan. Dikenali dengan pilihan luas gerai-gerai peniaga dan juadah tempatan yang lazat, Lorong Yap Ah Loy menjadi laluan pertama untuk diberi wajah baharu di dalam usaha bersama ini. Proses yang pertamanya termasuk mengadakan “pop-up” percubaan bagi menilai minat komuniti setempat, kemudian disusuli dengan kajian semula bagi mengumpul maklum balas komuniti dan akhirnya, peringkat pelaksanaan bagi mengubah wajah keseluruhan laluan itu akan bermula Oktober 2018.

IKLAN

Jotashield AntiFade Colours Serba Baharu Tahan Lebih 8 Tahun

IKLAN

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI