Langsir. Siapa je yang tak pasang langsir di rumah kan. Langsir ini mampu berfungsi pelbagai perkara dalam rumah seperti halang cahaya matahari yang berlebihan masuk, habuk debu, melindungi privasi dan banyak lagi. Tapi, nak pasang langsir mesti kene ada rail dia kan? Rail dia pun penting tau. Rail ini lah memudahkan kita menutup dan membuka langsir. Dan, ada banyak jenis rail langsir ada di dunia ini. Mari saya tunjukkan.

Jenis Rail Langsir Yang Dapat Memantapkan Mata Tetamu Anda Jenis Rail Langsir Yang Dapat Memantapkan Mata Tetamu Anda Jenis Rail Langsir Yang Dapat Memantapkan Mata Tetamu Anda Jenis Rail Langsir Yang Dapat Memantapkan Mata Tetamu Anda

Jadi anda sudahpun lihat rupa-rupa yang berbeza rail langsir.

IKLAN

Pemasangan langsir rumah sudah menjadi perkara biasa. Tanpa penggunaan rail langsir, pemasangan langsir mungkin separa atau tidak betul. Rail langsir boleh diletakkan di dapur, ruang tamu, atau bilik tidur. Langsir sering dipasang untuk memastikan perabot rumah anda tidak pudar akibat pendedahan cahaya matahari yang berlebihan, serta untuk mengelakkan habuk dan untuk menyediakan pengasingan.

IKLAN

Rail tirai sering dibahagikan kepada dua jenis: rel tirai untuk dinding dan rail tirai untuk siling. Akibatnya, sebelum membeli produk sedemikian, pastikan anda memahami jenis rail langsir yang anda perlukan supaya anda tidak membayar lebih. Rail langsir yang ditawarkan di pasaran termasuk rail aluminium, rail bertali, rod kayu keras, rail lengkung, dan lain-lain.

IKLAN

Sumber: Shoppers Malaysia (https://shoppers.my/rail-langsir/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI