Dalam semangat Lawatan Malaysia 2020, SHARP dan Tourism Malaysia melancarkan pengeluaran yang dinantikan iaitu Aquos 8K, Truly Asia Malaysia’ untuk menawan pelancong
di seluruh rangkaian luas SHARP, baik di dalam dan luar negara. Bercakap di majlis itu, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif ASEAN dan Pengarah Urusan SHARP Robert Wu, berkata, “SHARP teruja untuk mempromosikan Malaysia ke mata dunia melalui kerjasama kreatif dengan Tourism Malaysia. Malaysiayang mempunyai hutan hujan yang indah, orang yang ramah, seni bina yang unik, serta pulau-pulau yang menawan membuatkan ramai pelancong tertarik.

Apa yang membezakan ‘sebenarnya Aquos 8K, Truly Asia Malaysia’ adalah kehadiran Teknologi 8K yang menangkap setiap mikro-butiran dan momen dan membentangkannya kepada penonton dengan cara yang sama seolah-olah mengalaminya dalam kehidupan sebenar.

SHARP gembira kerana dapat menyokong Pelancongan Malaysia dan melengkapi usaha mereka untuk meningkatkan minat di kalangan pelancong, terutamanya bakal pelancong yang juga pelanggan di seluruh rangkaian SHARP global. ”

IKLAN

Pasukan pengeluaran mencipta dua video, dengan tempoh dua minit setiap satu, bertemakan,
‘Menakjubkan’ dan ‘Kepelbagaian’ untuk mewakili ciri-ciri Malaysia. Proses ini mengambil masa kira-kira 240 jam dalam tempoh 20 hari dalam pengeluaran dan 16 hari selepas pengeluaran.
“Malaysia terus menjadi budaya yang bercampur dengan campuran bandar dan alam semula jadi yang mempesona. Ia lebih menarik untuk melihat ke hadapan secara visual melalui lensa teknologi baru.

Di tengah-tengah cabaran semasa yang dihadapi oleh sektor pelancongan hasil daripada wabak COVID-19, SHARP tetap optimis. Dengan mengambil langkah untuk menubuhkan pemulihan pelancongan.

IKLAN

SHARP dan Tourism Malaysia bersedia untuk menawan hati penonton dengan kerjasama ‘ Truly Aquos 8K’, Truly Asia Malaysia ‘.

IKLAN

Jenama SHARP kini BERSATU “TRULY AQUOS 8K, TRULY ASIA MALAYSIA”

(keempat dari kiri) Kementerian Pelancongan, Kesenian & amp; Budaya Malaysia, Setiausaha Agung, Dato ‘Dr. Noor Zari Hamat, dengan (dari kiri) Pengarah Kanan Tourism Malaysia, Bahagian Pengiklanan, Manoharan Periasamy; Timbalan Ketua Pengarah (Perancangan), Zulkifly Said; Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Perniagaan dan Pengarah Urusan ASEAN, Sharp Electronics (M)Sdn Bhd, Robert Wu; Sharp Corporation Pegawai Eksekutif Eksekutif, Ketua Pejabat Presiden, Ketua ASEAN & amp; Perniagaan Oceania, Yoshihiro Hashimoto; Sharp Electronics (M) Sdn Bhd, Timbalan Pengarah Urusan, Ting Yang Chung, semasa pelancaran ‘Sesungguhnya Aquos 8K, Truly Asia Malaysia’ video.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI