colony-coworking-space-star-boulevard-klcc-luxe-suite-3

Memiliki sebuah perniagaan pastinya inginkan ruang kerja yang selesa dan indah untuk bekerja. Tidak kira ruang itu kecil atau besar, yang paling penting adalah selesa. Dekorasi cantik penuh dengan elemen seakan berada di rumah pastinya dengan susun atur yang selesa dan santai. Melihat Co working space yang tumbuh seperti cendawan ini membuatkan ramai yang menyewa lokasi kerja mereka. Harga berpatutan dengan kemudahan yang lengkap membuatkan lebih ramai inginkan konsep ini untuk bekerja.

Bagi pemilik syarikat tidak perlu lagi pening kepala untuk menyewa bangunan dan tempat kerja untuk pekerja. Co working space ini cukup sesuai untuk gaya hidup masa kini. Tidak perlu menanggung beban untuk membayar bil air, elektrik dan sebaginya. Pendek kata less maintenance!

Memang best dapat bekerja dalam ruang macam ni, malas nak cerita panjang anda nilai dengan melihat gambar. Konsep New York City ni memang mengamit hati penulis untuk menulis banyak story lagi kalau office macam ni.

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyRuang kerja terbuka
Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyRuang santai ini turut dijadikan ruang perbincangan atau brainstroming.Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja Colony

IKLAN

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyBilik mainan untuk kanak-kanak, untuk keselesaan ibu atau bapa yang membawa anak datang kepejabat.
Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyBilik mesyuarat yang lebih luas untuk kapasiti yang lebih besar

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyBilik mesyuarat lengkap dan selesa
Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonySuite
Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyInspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja ColonyBilik yang lebih privacy untuk membuat panggilan peribadi.

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja Colony Ruang makan (cafe) yang cukup selesa dan menyerlah dengan suntikan kuning dalam perincian.

IKLAN

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja Colony

Inspirasi glamor dan elegan untuk ruang kerja Colony

IKLAN

Colony sebuah tempat yang menyediakan ruang kerja yang moden dan flexible kepada sesiapa sahaja yang ingin ruang kerja. Colony mempunyai banyak cawangan, salah satu darinya ialah Colony @Star Boulevard.

 

VIDEO

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI