Rona yang sering dikaitkan dengan inspirasi cinta sudah pasti warna merah menjadi pilihan. Namun begitu, rona merah tidak boleh berdiri dengan sendiri nya tanpa sokongan warna lain terutamanya dalam menghasilkan sesuatu dekorasi yang indah.

Menurut kajian yang dilakukan oleh Quara.com, penggunaan rona merah sahaja tidak dapat menzahirkan ilham cinta. Maka sebagai pilihan padanan yang tepat, Quara.com telah memilih rona hijau untuk mengharmonikan lagi sensasi rona cinta.

IKLAN

MERAH
Mengikut sejarah, rona merah melambangkan kegairahan, percintaa, dan tenaga seksual. Padanan merah dan hijau dapat menzahirkan cetusan atau cita rasa yang lebih mewah. Tambahan, rona hijau mempunyai maksudnya yang tersendiri. Seperti penggunaan pemerah pipi, lipstik atau gaun mnerah,Ia menjadikan si pemakai lebih menonjol dan sentiasa menajdi perhatian. Sebab itu, ros merah diberikan sebagai tanda cinta

IKLAN

HIJAU
Hijau merupakan warna penyembuhan, alam semula jadi, keseimbangan dan kesihatan. Apabila menyebut atau menyentuh menganai semangat melindungi alam semula jadi, ia menjadi fokus seluruh dunia. Sebab itu Rona hijau adalah warna cinta yang digunakan secara global.

IKLAN

Oleh itu, untuk menghasilkan aura cinta yang kuat atau tinggi melalui gabangun dua warna ini, pemilihan rona terang amat di galakkan. Gabnguna ke dua-dua rona ini dapat membangkit gaya kemewahan

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI