Setelah seminggu sambutan perayaan Hari Raya Aidilfitri berlalu yang diraikan dengan penuh kemeriahan, pasti ada yang di kalangan anda sudah mula merancang untuk mengadakan majlis rumah terbuka. Betul tak? 

Bagi anda yang mahu mengadakan majlis rumah terbuka, sudah semestinya anda harus melakukan pelbagai perancangan supaya majlis rumah terbuka yang bakal diadakan berjalan dengan lancar dan teratur. 

Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik!

Sekiranya mahu mengadakan majlis rumah terbuka sempena perayaan Hari Raya Aidilfitri ini, sudah pastinya dekorasi hiasan dalaman kediaman berada dalam keadaan kemas, bersih serta cantik.  

Ini kerana, ketika majlis rumah terbuka diadakan sudah pasti ramai para tetamu yang akan hadir dan berkunjung ke kediaman tercinta anda. 

Selain dekorasi hiasan dalaman kediaman yang harus dititikberatkan, penataan meja hidang juga perlu diambil kira dengan menghiaskan secantiknya menggunakan pelbagai aksesori yang menarik. 

IKLAN

Bagi anda yang sedang buntu mencari idea penataan meja hidang yang menarik, mari IMPIANA kongsikan beberapa contoh idea yang boleh dijadikan sebagai panduan dan sumber inpirasi kepada anda semua. 

 

Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik! Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik!

IKLAN

Foto: Facebook Decor Rumah Cara Kita

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Ingin Buat Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri? Ini Idea Untuk Penataan Meja Hidang Yang Menarik!

IKLAN

Baca artikel berikutnya: Sebelum Pulang Beraya, Pastikan 10 Langkah Keselamatan Ini Telah Dilakukan