HIJAU MEMBAWA DAMAI….

GAYA KONSERVATIF MENAWAN HATI

HIJAU MEMBAWA DAMAI….

GAYA MODEN PENUH SENSASI

IKLAN

Hijau sememangnya warna klasik yang cukup cantik dan telah lama wujud di dalam revolusi perabot. Dari zaman perang dunia, evolusi hijau pada kehidupan kita cukup luar biasa biar pun adakala warnanya di kaitkan dengan cita rsa dan status. Budaya juga telah banyak mengangkat rona hijau sebagai rona rasmi atau identiti sebuah bangsa. Inggeris dan irish juga antara bangsa yang banyak menggunakan rona hijau kelam dalam binaan mereka terutama binaan kabinet, gerobok malah kaunter sejak lama dahulu.

HIJAU MEMBAWA DAMAI….

PILIHAN PASTEL ATAU PILIHAN HIJAU TERANG? HIJAU MEMBAWA DAMAI….

IKLAN

Hijau jelas baik untuk mata, melambangkan kesegaran malah mudah di suai padan. Dari hijau epal yg segar ke hijau daun pisang yang cukup berani. Bagaimana pula dengan lagak serius hijau lusuh dan kelam padu? And berani beradu naisb mencuba rona ini pada kabinet dapur ? Dapur antara ruang yang lazimnya menjadi destinasi pilihan ramai di kalangan kita untuk mencba rona seumpama ini. Malah terdapat hijau yang mewakili era vintaj, urban, popculture malah idea sezaman.

HIJAU MEMBAWA DAMAI….

IKLAN

Ia sememangnya cukup menarik kerana kini ada juga hijau pudina yang tampil konservatif, digabungkan dengan perang kelam mahu pun hitam. Jika anda sederhana orangnya mungkin boleh menyesuai padan dengan larian kabinet putih sebagai pilihan kedua. selalunya rona klasik banyak yang agak kelam dan mewah. Misalnya hijau zaitun bersama tombol emas atau kayu. Manakala hijau pastel sesuai bagi dapur comel tau kecil dan pilihan hijau ini juga saling berkait rapat dengan dunia fesyen secara tidak langungnya. Jadi jangan takut memilih rona seumpama ini bagi kabinet dapur anda kerana ia umpama motivasi bagi anda untuk menyajikan segala yang segar dan sedap buat sekeluarga.Simple-simple sahaja di IMPIANA.

HIJAU MEMBAWA DAMAI….

INSPIRASI FESYEN. ADAKAH PERSIS WARNA TAS TANGAN ANDA?

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI