ROMANTISME…..

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRIKONSEP MODEN KLASIK SEMEMANGNYA MENJADI PILIHAN RAMAI KINI.

Keindahan kamar pengantin baru sememangnya menjadi kenang-kenangan sehingga bila-bila. Saat romantis bersama si dia sememangnya memberi rasa istimewa dan elegan. Sebenarnya kita juga boleh mewujudkan kamar romantis biar pun bukanlah bernama pengantin baru. Sebenarnya jika anda mempunyai kamar tetamu, sesuai juga diabadikan idea seumpama kamar pengantin. Maklumlah kamar ini jarang digunakan dan sesuailah jika anda menggunakan kemasan lembut putih sebagai pilihan utama sama seperti kamar hotel. Padankan dengan aksesori rustik bagi menyerlahkan perisa vintage. Atau hiasan berkilau seperti emas atau perak jika mahukan gaya glamor. Atau pun anda boleh memilih gaya rona sedondon all white. Tetapi gaya putih hitam merupakan gaya yang paling digilai kerana mengimbaskan ilham kota romantis Paris dan jenama terkenal dunia. Simple-simple je di IMPIANA

IKLAN

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRI KEDESAAN PERANCIS MUNGKIN JARANG MENJADI PILIHAN KITA TETAPI APA SALAHNYA MENCUBA KAN….

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRI PILIHAN GLAMOR SEMEMANGNYA TIDAK PERNAH SALAH DALAM MEMBANGKIT RASA EKSKLUSIF DAN ROMANTIS. RINGKAS NAMUN ROMANTIS.

IKLAN

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRIBEBAS WARNA DAN SENTUHAN PUTIH HITAM MEMBERI KEPUASAN MEMANDANG. CANTK UMPAMA PELAMIN.

IKLAN

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRI ALA SCANDINAVIAN PUN ADA…TAK SALAH JIKA ORANG KITA HENDAK MENABUR BUNGA MELOR SEBAGAI HARUMAN SEMULA JADI.

HIDUPKAN SUASANA ROMANTIS DI KEDIAMAN SENDIRI

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI