Bila masuk rumah baru pasti kita akan nampak ruang tamu, makan, dapur dan bilik sahaja untuk diubah suai bukan. Tapi kali ini lain sikit untuk tatapan anda yang dah lama duduk atau baru dapat kunci rumah.

Kadang kala ada pihak pemaju yang tidak memberi kemasan laminated floor untuk sesetengah rumah. Hanya jubin melengkapi lantai kediaman tersebut.

IMPIANA tertarik dengan pemilik Farina Syauqina ini membuat satu perubahan yang cukup menarik dalam kediaman beliau.

Projek Makeover Ruang Staircase

Saja nak kongsi dengan semua hasil projek kami laki bini iaitu Staircase Makeover.

Mostly beli barang dari Shopee je. Kos barang semua dalam RM500 dan tidak termasuk deko pokok dan sebagainya.

Kos keringat dan masa pulak tidak ternilai harga dia.

Alhamdulillah hasil dia rasa nak menangis bucu katil, tak pernah terbayang sebegini rupa.

Terima kasih untuk suami yang selalu support bini buat makeover rumah.

Ruang tangga ini nampak lebih berseri dengan pengunaan lantai vinyl. Dengan hanya perubahan kecil dalam kediaman ia mampu memberi impak yang cukup mengujakan.

IKLAN

Benarkan lantai mamar biasa yang di beri nafas baru ini mampu menghangatkan ruang dalam kediaman. Permaidani juga salah satu kemasan yang mampu menaikkan seri dalam rumah anda. Tetapi kali ini pemilihan vinyl untuk kemasan anak tangga cukup menarik perhatian jika anda perhatikan dengan baik.

Jadi kalau anda rasa bosan dengan anak tangga anda yang dah lama tu boleh la cuba cara ini. Terbaik bukan, modal pun tak la besar sangat.

IKLAN

Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga

IKLAN

Selepas ubah suai 

Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga Hanya Bermodalkan RM500 Untuk Ubah Suai Ruang Tangga

Gambar sumber: Farah Syauqina

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI