Seperti yang dinanti-nantikan ramai, fasa kedua pusat membeli belah IOI City Mall, Putrajaya akhirnya bakal dibuka secara rasmi bermula 25 Ogos ini. 

Bermula Khamis ini, pusat membeli berkenaan bakal dibuka secara rasmi kepada orang ramai setelah ia siap dibina sekitar pertengahan bulan Ogos. 

Fasa Kedua IOI City Mall Dibuka Secara Rasmi Khamis Ini

Fasa Kedua IOI City Mall Dibuka Secara Rasmi Khamis Ini Fasa Kedua IOI City Mall Dibuka Secara Rasmi Khamis Ini

Dengan pembukaan fasa kedua ini akan menempatkan kedudukan IOI City Mall, Putrajaya sebagai pusat membeli-belah yang terbesar Malaysia yang sebelum ini disandang oleh pusat membeli-belah 1 Utama yang terletak di Bandar Utama. 

IKLAN

Jadi, sudah pasti ada di kalangan anda yang tidak sabar untuk menantikan pembukaan rasmi fasa kedua pusat membeli-belah IOI City Mall ini bukan?

Mesti ada juga di kalangan anda ingin mengetahui apa yang menarik dan ada di dalam pusat membeli-belah ini, betul tak? Sama-sama kita nantikan pada Khamis ini dan diharapkan tidak ada yang akan tersesat ketika mengunjungi IOI City Mall ini.

Maklumlah, kadang-kadang ada juga yang dikalangan anda yang tersesat ketika mengunjungi pusat membeli-belah 1 Utama oleh dek kerana saiz keluasannya yang terlampau besar, betul tak? Jadi tidak mustahil jika anda juga berkemungkinan boleh tersesat ketika mengunjungi IOI City Mall ini.

IKLAN

Fasa Kedua IOI City Mall Dibuka Secara Rasmi Khamis Ini

Sumber: Facebook Rizal Hakim, Punyer

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Fasa Kedua IOI City Mall Dibuka Secara Rasmi Khamis Ini

Baca artikel berikutnya: Jenis-Jenis Rumah Yang Perlu Anda Elakkan Sebelum Membeli

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI