Baru-baru ini IKEA melancarkan satu lagi produk baru yang lain sekali dari produk sedia ada. Jika sebut IKEA pasti nampak akan barang perkakas rumah bukan. Tetapi kali ini kelainan dalam perniagaan IKEA semakin menyerlah. IKEA mengeluarkan produk merchandising EFTERTRÄDA. Koleksi terhad ini boleh digayakan untuk semua. Apa agaknya produk terbaru IKEA ini kan!

EFTERTRÄDA, yang diterjemahkan menjadi ‘pengganti’ dalam bahasa Sweden, sedang menuju ke pantai kami! Terdiri daripada t-shirt untuk hoodies, tuala mandi hingga beg tote dan botol air, koleksi barang dagangan pertama dari IKEA ini diilhamkan dan disediakan untuk semua orang yang mencari identiti yang sederhana namun bergaya. Dari penyelesaian almari pakaian hingga pilihan almari pakaian, koleksi barang niaga terhad ini digayakan untuk semua. Dengan reka bentuk, koleksi menggunakan logo IKEA sebagai reka bentuk utamanya, mengambil petunjuk dari pendekatannya ke perabot rumah, yang menawarkan pakaian dan aksesori yang ringkas dan mudah setiap hari.

Sama ada di rumah atau di jalanan, kita tahu cuaca tidak dapat diramalkan. Pilihlah t-shirt yang ringkas namun bergaya dari koleksi EFTERTRÄDA pada hari yang cerah atau ambil hoodie untuk mengubah penampilan anda pada hari hujan atau sejuk. Dibuat dari 100% kapas, potongan ini sesuai untuk semua orang dan sesiapa sahaja, akan memberi anda penampilan yang santai dan mudah.

IKLAN

T-shirt EFTERTRÄDA, putih, S-M dan L-XL RM39.90 EFTERTRÄDA Hoodie, putih, S-M dan L-XL RM79.00. Memulakan dan mengakhiri hari anda dengan selesa.

Pancuran mandian dan mandian adalah antara santapan harian yang kecil dan tuala menunggu dengan sabarnya saat kemuliaan. Walaupun begitu, kami rasa ia mesti kelihatan baik. Tuala mandi yang lembut dan menyerap dari koleksi ini pasti akan menambah gaya peribadi ke bilik mandi anda. Tuala mandi EFTERTRÄDA, putih / kuning, 70×140 sm RM39.90.

IKLAN

Gaya ringkas yang menjadi trend pilihan anak muda kini yang gemar dengan beg santai ini, beg tote EFTERTRÄDA yang digayakan untuk semua akan sangat berguna! Beg ini dengan poket dalamannya juga memudahkan mencari barang-barang kecil dan tidak boleh dilupakan, beg ini boleh digunakan semula dan dipasangkan dengan hampir apa sahaja, tidak kira gaya.

Bukan itu sahaja! Kekal terhidrat adalah mustahak, di mana sahaja anda berada. Dengan sebotol air yang tahan lama di sisi anda, anda tidak perlu haus. Terdapat dalam dua warna (putih dan kuning), botol praktikal ini dengan penutup skru dan pemegang boleh diisi dengan air, smoothie yang menyegarkan, jus yang baru diperah dan juga minuman kegemaran!

IKLAN

Botol Air EFTERTRÄDA, putih / kuning RM9.90 / setiap beg Tote EFTERTRÄDA, putih RM24.90

“Apabila semakin ramai rakyat Malaysia merangkul IKEA di dalam hati mereka, kami sangat gembira akhirnya dapat menyampaikan koleksi EFTERTRÄDA kepada banyak orang. IKEA sentiasa percaya bahawa setiap orang harus memiliki reka bentuk yang berkualit. Dari t-shirt hingga tuala mandi, hoodies hingga botol air, ada sesuatu untuk semua orang. Dengan gaya abadi dan daya tarik multigenerasi, koleksi ini digayakan untuk semua orang, ”kata Gerard Jansen, Country Retail Director (Malaysia), IKEA Asia Tenggara.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI