Ruang menonton juga memerlukan ciri yang cukup menarik agar tampak lebih mewah dan bergaya dalam konsep pilihan pemilik rumah.

Salah satu aksesori wajib di ruang tamu tentulah televisyen, bukan? Tanpa sebuah TV rasanya bagai tidak lengkap ruang ini.

Terdapat pelbagai cara nak “display” televisyen bagi melengkapi ruang tamu kediaman tetapi tidak semua cara sesuai. Jika tak kena gayanya, mungkin akan tampak bersepah dan serabut dengan wayar yang berselirat dan perhiasan yang berhabuk.

IKLAN

Jadi kali ini IMPIANA ada himpunkan beberapa idea kabinet tv dengan ruang penstoran agar sudut ini akan sentiasa tampil kemas dan menarik.

 

IKLAN

 

IKLAN

Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal

Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal Ciri Rak Penyimpanan & Kabinet TV Yang Lebih Praktikal

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI