Jarang-jarang dapat kita dengar atau melihat jenama produk serbuk pencuci Sabun Badang ini dijual pasaraya mahupun di mana-mana kedai runcit. Jadi, sudah pasti ada segelintir di kalangan anda yang belum mengenali dengan jenama sabun pencuci ini. 

Jenama sabun pencuci ini apabila kita dengar seakan-akan sama seperti produk ‘ubat kuat’, al maklumlah perkataan ‘Badang’ itu sendiri sudah mengambarkan kisah lagenda orang Melayu dulu-dulu iaitu Badang yang gagah lagi perkasa

Jadi, sudah pasti ‘Sabun Badang’ ini merupakan satu bahan pencuci yang mempunyai kuasa hebat untuk mencuci segala kesan kekotoran dengan mudah. 

Bukan Cuma Ada Ubat Kuat Sahaja Jual Di Kedai, Sekarang Sabun Pencuci Pun Ada! 

Tahukah anda, Sabun Badang ini bukan sahaja boleh digunakan untuk mencuci fabrik pakaian, ia juga adalah merupakan sabun pencuci serbaguna yang berkesan menghilangkan kotoran degil seperti tompokan berminyak, daki, karat dan macam-macam lagi,

Selain boleh digunakan pada semua jenis fabrik, ia juga boleh digunakan untuk mencuci kotoran degil pada permukaan bawah kuali dengan sangat mudah. 

IKLAN

Bukan Cuma Ada Ubat Kuat Sahaja Jual Di Kedai, Sekarang Sabun Pencuci Pun Ada! Bukan Cuma Ada Ubat Kuat Sahaja Jual Di Kedai, Sekarang Sabun Pencuci Pun Ada!

Hanya menggunakan satu senduk kecil serbuk pencuci Sabun Badang ini dengan anggaran seberat 30gram bersama air panas, lalu dibiar rendam seketika sebelum mencuci. Memang sangat memudahkan dan menjimatkan masa anda. 

Sebotol Sabun Badang ini seberat 800gram dijual dengan harga serendah RM29 sahaja. Bagi anda yang ingin mendapatkannya, boleh sahaja membuat pembelian secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee.

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Bukan Cuma Ada Ubat Kuat Sahaja Jual Di Kedai, Sekarang Sabun Pencuci Pun Ada!

Baca artikel berikutnya: Baju Yang Lusuh Kembali Berseri Seperti Baru, Hanya Menggunakan Sabun Pencuci ‘Ajaib’ Ini Sahaja!

IKLAN

 

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI