KOHLER_Components_1

Bilik air bukanlah ruang yang boleh diambil enteng, kerana ia juga salah satu ruang peribadi yang menjadi kegunaan untuk pemilik setiap hari. Jika menyuntik sesuatu yang indah pastinya memberi kepuasan tatkala berada di dalam ruang bilik air persendirian. Kali ini KOHLER yang tidak asing lagi terkenal dengan jenama eksklusif untuk kemasan bilik air ini mengeluarkan himpunan dengan reka bentuk yang elegan dan eksklusif.

Pemilihan moden dan minimalis dalam kemasan bilik air membuatkan kamar mandi anda akan kelihatan lebih angun dan aliran laminar semula jadi dengan aerator tersembunyi untuk membuat organik aliran air.

Apa kata memberi nafas baru dalam kamar mandi anda. Sesekali memilih kemasan bernilai untuk kepuasan dan sudah pastinya ramai yang terpegun dengan kemasan tersebut. Jom lihat himpunan KOHLER yang pastinya mencuri perhatian ramai.

IKLAN

1. Pilih Spout anda – Untuk sink dan mandi, pilih dari Row, reka bentuk moden dengan sudut yang tajam; Pita, sesuai dengan namanya, kerana ini memberikan penampilan pita nipis; dan Tube, gaya silinder abadi yang tidak asing lagi bagi banyak pengguna.

Bilik Mandi Lebih Menawan dengan KOHLER

IKLAN

 

2. Pilih Pemegang anda – Untuk aplikasi sink, pemegang Rocker kawalan tunggal yang ramping boleh diletakkan di mana sahaja di geladak dalam jangkauan; atau untuk konfigurasi yang meluas, pilih dari pemegang Oyl; pemegang Industri moden dan pemegang Lever. Untuk aplikasi mandi pilih dari Oyl, Industrial dan Lever.

IKLAN
Bilik Mandi Lebih Menawan dengan KOHLER
 

3. Pilih Kemasan Anda – Masukkan sentuhan penamat memilih dari Polished Chrome, Vibrant French Gold, Vibrant Rose Gold, Vibrant Titanium, Vibrant Modern Brushed Brass dan Matte Black. Kemasan tambahan untuk koleksi Komponen juga terdapat dalam program Finish to Order KOHLER.

Bilik Mandi Lebih Menawan dengan KOHLER
 

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai koleksi Komponen, sila kunjungi bilik pameran KOHLER terdekat anda atau lawati www.kohler.my.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI